Fransa, Lisieux
...Bağırsaklar temizlenmiş ve dondurulmuştur. Genellikle kapakla birlikte. Sığır bağırsakları petek ile...
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA: Korat, Afrika ve Orta Doğu mutfaklarında kullanılan bir ot ve baharattır. Koyu yeşil renkte olup, korat yapraklarından (Mloukhiya) yapılır ve sığır eti ile birlikte servis edilir. FAYDALARI Gözler için faydalıdır, mide ve bağırsakları uyarır, mukozaları korur. İdrar söktürücü, müshil etkisi vardır...
Fransa, L'étrat
...CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE şirketi, Fransa'daki en önemli "doğal bağırsak üreticilerinden" biridir. CHARLES FRERES, doğal bağırsaklar (koyun, domuz, sığır ve at) ve yapay bağırsaklar (kolajen, selülozik, güçlendirilmiş selülozik ve plastik) üretir ve dağıtır. CHARLES FRÈRES, Fransa'da DEVRO (Çek Cumhuriyeti) markasının bağırsakları ve kolajen filmleri için, KALLE (Almanya) markasının selülozik bağırsakları, Faser, plastikler ve transfer kılıfları için tek distribütördür. Tüm bu ürünler, şarküteri üretim sektörü için zanaatkarlar ve sanayiciler için sunulmakta ve paketlenmektedir.
1985 yılında kurulan La boyauderie sisteronaise, gıda üretimi yapan bir şirkettir. Uzmanlık alanı, birinci sınıf bağırsakların geleneksel hazırlanmasıdır; örneğin, ayak paketleri, koyun bağırsakları, domuz bağırsakları ve sığır bağırsakları üretimi gibi... Bu geleneksel ürünlerinin lezzetleri, sahip olduğu uzmanlık sayesinde tanınmaktadır.
BOYAUDERIE VARLIAUD, koyun, domuz ve sığır doğal bağırsakları üreten bir firmadır: ham koyun bağırsakları, sığır menüsü, tuzlu kalibre edilmiş kıyma, tuzlu sığır menüsü, esnek kılıf üzerinde tüp bağırsak, tuzlu sığır bağırsakları. Ana müşterilerimiz salamura üreticileri ve perakendecilerdir.
Otlu ürünler konusunda otuz yılı aşkın bir süredir profesyonel olarak faaliyet gösteriyoruz. Şarküteri için geniş bir doğal bağırsak yelpazesi sunuyoruz (koyun bağırsakları, domuz bağırsakları, sığır bağırsakları, at bağırsakları) ve merguez baharatları, chipolata baharatları, kan sosu baharatları, profesyonel kasap bıçakları, Esse kancaları, kıyma makineleri, et karıştırıcıları, et sıkıştırıcıları, vakum makineleri. Tüm ürünlerimiz kontrol altında kaliteli.
Fransa, La Chapelle Rousselin
Concept Epices, merguez ve sosisler için baharatlar, sosisler için bağırsaklar, marine sosları ve sosis makineleri ile et kıyma makineleri gibi ekipmanlar satan bir aile işletmesidir. Ürünlerimiz hem bireylere hem de profesyonellere yöneliktir. Doğal bağırsaklarımızın geniş yelpazesini keşfedin: domuz bağırsakları, koyun bağırsakları, sığır bağırsakları. Marine sosları için de durum aynıdır; iki seçeneğiniz var: sıvı marine sosları veya toz marine sosları. Son olarak, tuzlar ve salamura, aromalar ve koruyucular ile bağlayıcılar ve jöleler de bulacaksınız.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play