Fransa, Grigny
...Bu ürünü 95°C sıcak suda 30 saniyeden kısa bir sürede ısıtmak önemli bir avantajdır. Bu hazırlık hızı, tüm yemekleriniz, salatalarınız ve gratinleriniz için önemli bir artıdır. AMBALAJ: 4 x 2,5 kg = 10 kg...
Fransa, Paris
...İşlenmiş buğday irmiği, taze yumurta, siyah trüf suyu ve aroması %3,2, Mor trompet mantarı %1,5, su. 100g için besin değerleri: Enerji: 347kcal Yağ: 3,5g Doymuş yağ: 0,5g Karbonhidrat: 69g Şeker: 3,5g Protein: 12g Tuz: 1,3g Nasıl pişirilir: İdeal "al dente" dokusu için, makarnayı bol tuzlu kaynar su içinde pişirin. Süzün ve sıcak tutun. Seçtiğiniz bir yan yemek ile birlikte tadını çıkarın. Ean13:3701511705275 Referans:TagliatelleTruffeNoireBioFrance1...
Fransa, Ostwald
...Besleyici, organik ve el yapımı! Gemilli şeklindeki makarnalarımıza bayılacaksınız! Ve yumuşak çıtırlık için al dente pişirme seçeneğini tercih edin. Kullanım önerileri: Su kaynatın, besin kalitesini koruyarak hızlı pişirme 3/4 dakika, soğuk veya sıcak servis edin. Saklama: Kapalı bir kapta, kuru ve ışıkta koruyarak saklayın. İçindekiler: eski buğday unu, keten tohumu unu, su Miktar 250g'dan 2,5kg'a...
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
Biz, Saint Sulpice de Faleyrens 33'te 2 yıldır un ve el yapımı makarna üreticisi ve imalatçısıyız. Özelliğimiz, üretimimizi tarladan sofraya kadar kontrol etmemizdir; bu da Fransız müşterilerimizin en büyük memnuniyetini sağlamaktadır. Çeşitli tahılları, 2019'dan beri HVE3 sertifikalı sürdürülebilir tarım ile yetiştiriyoruz; bunlar arasında yumuşak buğday ve büyük Einkorn bulunmaktadır. Hasadın b...
Fransa, Creissels
...Peynir teknolojisine uygun, homojen karıştırma ve kesme işlemleri ile peynir altı suyunun tahliyesini sağlamak 2000 ila 10.000 litre hacim Sıcak su veya buhar ile ısıtma Manuel serum boşaltma Üretim tariflerinin entegrasyonu imkanı Alt kısımdan doldurma imkanı...
Fransa, Olivet
...Referans 3380390197403 Fransa'daki atölyelerimizde üretilmiştir. Beyaz hamur açık bir renge sahiptir ve daha nötr tadı, farklı malzemelerle kolayca uyum sağlar. Kullanım önerileri Makarna, bol tuzlu kaynar suya atılmalı, "al dente" pişirme için 7 dakika ve yumuşak pişirme için 9 dakika pişirilmelidir. Süzün ve bu makarnaları sıcak olarak, üzerine bir miktar zeytinyağı gezdirerek veya tercih ettiğiniz bir sosla birlikte tadını çıkarın. Üst düzey beyaz sert buğday irmiği * *organik tarımdan elde edilmiştir...
Fransa, Soreze
... 2 mantar / ince dilimlenmiş meyveler 3 vejetaryen, 39 dereceye optimize edilmiştir 4 çok sıcak, 68 derece, et, kurutulmuş et vb. için idealdir. 5 makarna 6 ekonomik, maksimum 260 W güç. Karavanlarda kullanım için idealdir. 7 gece kullanımı için sessiz, gürültü seviyesi yaklaşık %80 oranında azaltılmıştır. REF:SECBIO05 Güç (W):495 Voltaj (V):220 Frekans (Hz):50 Ana malzeme:plastik Renk:beyaz Uzunluk:50 cm Genişlik:27 cm Yükseklik:27 cm Diğer boyutlar:kurutma tepsileri: 24x36x4 cm.
Fransa, Furiani
... için bir karışım. - Soğuk meze olarak yayılabilecek veya sıcak makarna yemeği üzerinde tadına bakılabilecek lezzetli bir poivronnade kavanozu. - Tuzlu yayma ürünümüzü mükemmel bir şekilde tamamlayacak tohumlu kraker paketi. - Kuzu peyniri ile taze domates sosu kavanozu. - Seyahate davet eden, dağ otları ile tuzlu küçük bir kavanoz. Referans: COFFRETNIK30...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Limousin'in Cul Noir'unda mükemmel bir konfit! Tadım önerileri: Bu konfiti sıcak olarak, patates veya taze makarna ile tadın. Eğer soğuk tercih ediyorsanız, ceviz veya fındık ile ve bir damla sirke ile keyfini çıkarın. Kırmızı veya rosé şarap ile mükemmel bir uyum sağlar. Renklendirici veya koruyucu içermez.
Fransa, Sète
...Golfo Nuevo Deniz Ürünleri kokteylini çözün, tüm malzemeleri 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile sarımsak ve maydanoz ile soteleyin. Bu arada taze spagettiyi pişirin. Pişen karışıma 20 cl sıvı krema ekleyin, ardından parmesan serpin, tuz ve karabiber ekleyin. Makarna süzün ve sosla karıştırın. Sıcak servis yapın.
Fransa, Ozoir-La-Ferriere
...Bu geri dönüştürülebilir karton kâse, poké, salata, makarna veya soğuk ya da sıcak diğer hazırlıklar için idealdir. Bu karton kâse, geniş bir yemek yelpazesine ve farklı formatlara uyum sağlamak için çeşitli boyutlarda mevcuttur. Site üzerinde kapaklar mevcuttur. Dikkat: Soğuk ürünler için tercihen PET kapak, sıcak yemekler için PP kapak tercih edin. 5 formatta mevcuttur: 500 ml / 750 ml...
Fransa, Raillencourt Ste Olle
... restoranları ve büyük ve orta ölçekli perakendecilerin özel ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Soslarımız renkli veya nötr, akışkan veya yoğun, tatlı veya baharatlı, sıcak veya soğuk olabilir ya da basitçe marine soslarıdır. Yüksek teknolojiye sahip laboratuvar mutfaklarımızda, tüketicilerin memnuniyetini sağlayacak kalite ve lezzette ürünler yaratmak için sürekli araştırma yapmaktayız. Fabrikamız, IFS üst düzey sertifikasına ve 2014 yılından beri BRC sertifikasına sahiptir, bu da uluslararası pazarlarla işbirliklerimizi kolaylaştırmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play