Fransa, Gisay La Coudre
...Bu baharat, bal sirkemizin bir reduksiyonu ile doğmuştur ve balın şekerlerini ve aromalarını yoğunlaştırır. Görünümü şehvetli, asiditesi düşüktür (4.5°). Damaklarımız için bir zevk kaynağı olduğu kadar, mideniz için de bir okşama gibidir. Tatları, salatalarınızı veya çiğ sebzelerinizi olduğu kadar, balık ve beyaz et pişirmek için de ortaya çıkaracaktır. Her gurme için harika bir keşif! Tüketim tarihi yoktur. Referans: BALSA100...
Fransa, Saint Paul De Baïse
... lifler. - Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve formda kalmak için gerekli vitaminler, mineraller ve iz elementler! Diğer tohumlar (susam, kabak vb.) gibi kullanılırlar: tuzlu veya tatlı yemeklerin üzerine (salatalar, çorbalar, sebzeler, makarnalar, meyveler, tatlılar) serpiştirerek ya da sabah mısır gevreğinizi zenginleştirerek! Çiğ olarak tüketilebildiği gibi, tavada birkaç saniye kavrulmuş ya da su ile karıştırılarak ev yapımı kenevir bitkisel içeceği yapmak için de kullanılabilir!
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Manzanilla Cacereña. Yumuşak bir yağ olup, acılık ve baharat arasında bir dengeye sahiptir. Hafif meyvemsi bir karaktere sahip olup, muz, kivi ve yeşil domates notaları taşımaktadır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi sebze aromaları da içermektedir. Balıklarınız, carpaccio, salatalar ve çiğ sebzeler, fırın yemekleri veya buharda pişirilmiş yemekler, ayrıca hamur işlerinde ve mayonezlerinizde kullanmanız için önerilir. 3L Metal Bidon. Ayrıca 5L metal bidon veya 500ml cam şişe olarak da mevcuttur.
Fransa, Saint Germain En Laye
...Fas nanesi, özellikle nane çayı hazırlamak için uygun bir tada sahip bir nane türüdür. Tadı hafif bitki çaylarını zenginleştirirken, aynı zamanda sıcak veya soğuk bitki çayı olarak da tek başına tüketilebilir; ferahlatıcı tadı ile bilinir. Girişlerden (salatalar, çiğ sebzeler, tabbouleh...) tatlılara (meyve salataları, kekler, reçeller) kadar birçok yemeği zenginleştirir. Fransa'da organik tarım ile üretilen, permakültürden elde edilen, elle toplanan ve geleneksel kurutma yöntemiyle kurutulan bir bitkidir. Latince adı: Spicata nanah Şekil: kurutulmuş yapraklar...
Fransa, Ostwald
... oranı olan 1/3 ile zengin ve dengeli bir şekilde Omega-3 ve 6 içermektedir. Kullanım önerileri: Isıtmayın! Soğuk ve sıcak yemeklerinizde (salata sosları, pesto, salatalar, balıklar, ekmek üstü, taze peynirler, sebzeler, pirinç, makarna, maki vb.) çiğ olarak kullanın. Ayrıca organik kozmetik malzemesi olarak da kullanılabilir. Saklama: Işık ve sıcaktan koruyun, açıldıktan sonra serin bir yerde...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play