Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsaklı organik hardalımız etlerinizi, sebzelerinizi veya soslarınızı tamamlayacaktır. Ayrıca marine işlemleriniz için de idealdir. Karakterli, ince ve güçlü bir hardal; güzel siyah sarımsak aromasıyla. Tarif fikirlerimizle ilham bulabilirsiniz. İÇİNDEKİLER Organik Fransız hardalı (organik hardal tohumları, organik alkol sirkesi, su, tuz) %90 Gers bölgesinden organik siyah sarımsak %10 SAKLAMA Oda sıcaklığında ve ışıkta saklanmalıdır. Kullanım sonrası kavanozu iyice kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 90 gün içinde tüketin.
Fransa, Maubeuge
...Sarımsak tozunu marine soslarınızda, merguez ve chipolata makarnalarınızda kullanın. Dehidre edilmiş sarımsak dişlerinden üretilen sarımsak tozu, taze olanına göre daha yumuşak ama lezzet açısından daha güçlüdür. Sarımsak tozu, vazgeçilmez bir malzeme! Dünya genelinde birçok tarifte kullanılan sarımsak tozu, yoğun ve eşsiz bir lezzete sahiptir ve isteklerinize göre çeşitlendirilebilir. Lezzetinin...
...Kuzukulağı Sarımsaklı Tuzumuzu keşfedin, yemeklerinize tazelik ve özgünlük katacak ince ve lezzetli bir karışım. Ré Adası'nın iri gri tuzundan ve ince kurutulmuş kuzukulağı sarımsağı yapraklarından oluşan bu tuz, doğal ve otlu tatları sevenler için idealdir. İçindekiler: - Ré Adası'nın iri gri tuzu - Kurutulmuş kuzukulağı sarımsağı yaprakları Kullanım: - Marine: Beyaz etler ve balıklar için...
Fransa, Avançon
...Le Vinaigre de Miel Ail & Thym, POCQUET APICULTURE'ın eşsiz bir yaratımıdır ve balın tatlılığını sarımsak ve kekik ile birleştirir. Bu sirke, salatalarınızı, marine edilmiş yiyeceklerinizi ve pişirilmiş yemeklerinizi zenginleştirmek için idealdir. Bu el yapımı sirkeden her damla, olağanüstü bir kalite garanti eden geleneksel bir ustalığın sonucudur. İnce ve aromatik tadıyla, tariflerinize...
Fransa, Malataverne
... marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Fransa, Montredon Labessonnie
Tarn bölgesinde, Languedoc parkının eteklerinde bulunan yerel bir konservecilik işletmesiyim. Laboratuvarımda SUD DE FRANCE etiketiyle doğal sterilize soslar üretiyorum; ayrıca glütensiz, vejetaryenler için de uygun olan marine sosları ve doğal sos bazları da yapıyorum. Aromalı hardal, sterilize edilmiş sarımsak ve arpacık soğanı da üretiyorum. Şirketimiz, özellikle doğal ürünler için dış...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play