Fransa, Trebedan
... bir mücadele sağlar. Ericaceae familyasına ait topraklarda kullanmayın: azalealar, rododendronlar, ortensiyalar... Kullanım alanları: Meyve ağaçlarının dikimi Gül dikimi Domates, lahana, fasulye, kabak vb... Dozaj: Fakir toprakların iyileştirilmesi: Kumlu toprak: 25 g/m² Sıradan toprak: 50 g/m² Ağır ve killi toprak: 75 g/m² Organik tarımda kullanılabilir, RUE yönetmeliği no 2018 / 848 Kültür: “maërl...
Fransa, Montlaur En Diois
...Domuzlarımız doğduklarından beri ceviz ağaçlarıyla gölgelenmiş 6000 m²'lik bir alanda koşuyorlar. Beslenmeleri, domuzların ihtiyaçlarına özel peletlerden ve satamadığımız çiftlik atıklarından (kabak, kavun, ceviz, tahıllar, kenevir) oluşmaktadır. Gascon ırkı, yavaş büyüdükleri için oldukça küçük boyutlu, çok sosyal ve oyuncu, gözlerinin üzerine düşen kulakları olan siyah domuzlardır. Etleri tipik olarak mermerleşmiş ve büyük bir lezzete sahiptir. AĞIRLIK: 5 kg AMBALAJ: 5 kg...
Fransa, Olivet
...Referans 3417960034490 Kullanım önerileri: Balıklar, soslar, mercimekler, fasulyeler. 8 kişilik kabak clafoutis tarifi Hazırlama süresi 1saat - 5 g et suyu veya 1/2 et bulyonu - 100 g su - 800 g kabak - 1/2 çay kaşığı zerdeçal - Tuz - 3 yumurta (140 g) - 2 dal kekik - 100 g un - 400 g yağsız süt - Küçük bir çiçek demeti - 110 g taze keçi peyniri - 30 g siyah zeytin Kabakları yıkayın...
Fransa, Malataverne
... marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Fransa, Ham
... baharat karışımına ince ve zarif bir sarımsak dokunuşu getirir. Pizzalar karışımımız, kekik, keki ve ayı sarımsağını bir araya getirerek, her lokmada lezzet patlaması yaratmak için özenle hazırlanmış kaliteli organik malzemelerle yapılmıştır. Tarif Fikri - Akdeniz Pizzası: Malzemeler: Pizza hamuru Domates sosu Mozzarella Pizzalar karışımı Siyah zeytinler Cherry domatesler Taze fesleğen Referans: AR802032 Bileşim: Kekik, keki, Ayı sarımsağı Kullanım: Pizza için baharatlar Saklama Koşulları: Kuru ve ışık almayan bir yerde saklayın.
Fransa, Feugarolles
...L'EARL Mevsimlerin Akışı, tarihi sebze üretim havzası olan Lot ve Garonne'da yer almaktadır. Tüm işletme, Qualisud tarafından organik tarım sertifikasına sahiptir ve ayrıca Biocohérence sertifikasını da ekledik. Taze veya sanayi için sebze (marul, kabak, biber, patlıcan, rezene, turp ve siyah turp, yeşil soğan...) üretiminde uzmanız. Ayrıca amatör bahçıvanlar için sebze ve aromatik bitki fideleri...
...Güneşli lezzetler, Akdeniz'in kokuları, aperatif masalarını süslemek veya klasik tariflere beklenmedik bir tat katmak için ardı ardına gelir. TAPENADE'LER, yeşil, siyah, patlıcan, kişniş, limon, acı, biber, fesleğen, domates, ançüez ANTI-PASTI, zeytinyağında kurutulmuş domatesler, zeytinyağında ızgara patlıcanlar, zeytinyağında enginar kalpleri. Enginar, patlıcan, kabak, biber, domates salataları...
Fransa, Forcelles Saint Gorgon
Taze ve mevsim sebzeleri üreticisi: Patates, havuç, marul, domates, patlıcan, biber, kabak, salatalık, turp, pancar, fasulye, bezelye, bakla, ıspanak, pazı, karnabahar, lahana, şalgam, siyah turp, pırasa, kereviz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play