Fransa, Perriers-Sur-Andelle
... yükseklik - Manyetik etiketler ve stand ile birlikte gelir - Dahil olan etiketler: güveç, sebze çorbası, domates çorbası, acı biber, günün çorbası, şefin özel tarifi, peynir sosu, fırın fasulyesi, köri, lapası, ezme ve soğan çorbası - Maksimum sıcaklık: 98°C - Çıkarılabilir iç kap Buffalo gri çorba kazanı ile lezzetli ev yapımı çorbaları kolayca servis edin. Büyük 10 litrelik kapasitesi ile yoğun...
Fransa, Grigny
...İçindekiler: Buğday unu -%30, sebzeler (biber, mor soğan) -%20, sığır eti -%19, su, yağlı kısım -%8, soya sosu (su, soya fasulyesi, buğday, tuz), ayçiçek yağı, tuz, şeker, beyaz şarap, glutamat, susam yağı, karabiber, toz zencefil, tapioka nişastası, E412 guar sakızı. 100g ürün için ortalama besin değerleri: Enerji 820kJ /196kcal, yağ 8,0g (doymuş yağ asitleri 2,4g), karbonhidrat 21,96g (şeker...
...Pikliz Sosu (Lahana, Havuç ve Soğan) Ref: SAL005 İçerik: 300 g...
Fransa, Paris
...Tunus'ta çok popüler olan geleneksel "Makrouna bel salsa" yemeğinin tarifi, eşsiz bir domates sosu ile hazırlanır ve bu makarna sosunda sizlere sunuyoruz. Bu, makarnalarımızı eşlik eden lezzetli bir tariftir; baharatlar ve zeytinyağı karışımı ile. ​İçindekiler: Su, domates püresi, soya yağı, taze domates, biber, soğan, sarımsak, tuz, baharatlar Stokta: 1000 Ürün...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 109 enerji (Kj) = 462 yağ (g) = 0.3 / doymuş yağ asitleri (g) = 0 karbonhidrat (g) = 24 / şekerler (g) = 22 protein (g) = 1.4 / tuz (g) = 0.8. Durum: Yeni İÇİNDEKİLER: Korsika domatesi %48, domates püresi, şekerli soğan, şarap sirkesi, AOP KORSİKA balı Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika...
Fransa, Grigny
...Gençler tarafından çok beğenilen bir vejetaryen sos: yumuşak bir peynir sosunun ıspanak, kırmızı biber, biraz sarımsak ve soğan ile lezzetli bir kombinasyonu. Ev yapımı bir spesiyalite olarak veya sebze sevenleri memnun etmek için idealdir.
Fransa, Furiani
...Malzemeler: domates, zeytin, soğan, tuz, karabiber, şeker, baharatlar. Ağırlık: 150g Referans: SAUCTOMOLI Ağırlık: 150g...
Fransa, Guérande
...Persler ve Mısırlılar, 2000 yıl önce, arpacık soğanını kutsal bir bitki olarak kabul ediyorlardı. Soğan ve sarımsakla yakın akraba olan bu soğanlı bitki, mutfakta yaygın olarak kullanılır; salatalarda veya béarnaise sosu ya da beyaz tereyağı gibi soslarda doğranarak yer alır. Bütün olarak buharda pişirilmiş veya konserve edilmiş hali, balık, et veya foie gras ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Kabak*(66%), çiftlik keçi peyniri*(10%), ayçiçek yağı*, soğan*, bal*(4%), soya sosu*(soya fasulyesi suyu*, tuz, alkol*, koji), balsamik sirke*(şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), pirinç unu*, tuz. *Organik Tarım ürünleri - Alerjenler Kullanım önerileri Kuru üzüm veya cevizli ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer...
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Fransa, Saint-Etienne
...Mutti pizza sosu, %100 İtalyan güneşte olgunlaşmış domatesler ve geleneksel malzemelerin zengin bir kombinasyonudur: aromatik fesleğen, kekik ve soğan. Pizza üzerinde eşit şekilde yayılır ve ona büyüleyici bir aroma ve yoğun bir tat kazandırır.
Fransa, Guenange
... eklenmesi gereken narenciye dokusunu katmak için burada; sarımsak ve soğan ise ünlü sosu lezzetlendirecek. İçindekiler: Su, taze jalapeno (kaynak Hollanda), şeker kamışı, sirke, tuz, soğan, sarımsak, rom (1%), limon (0,2%). Fransa'da üretilmiştir. 100 Ml 5 000 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, Perpignan Cedex
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır. Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi. Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
Fransa, Arles
...Conserves Guintrand Ön pişirme olmadan, Pizzaprêt’ sosunu hamurun üzerine basitçe yayın. İsteğinize göre siyah zeytin, hamsi filetosu, peynir veya jambon ile zenginleştirin ve sıcak fırında pişirin. İçindekiler: domates (88%), soğan (5%), şeker, zeytinyağı (1%), ayçiçek yağı, modifiye mısır nişastası, tuz, baharatlar, baharat karışımları.
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play