Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Flaguerie Buz Şarabı, elma mustunun kriyojenik olarak yoğunlaştırılmasından elde edilir. Bu şekilde yoğunlaştırılan must, yüksek bir kalıntı şeker oranını koruyarak fermente olur. Amber renginde olan Flaguerie Buz Şarabı, tanen ve meyvenin doğal asiditesiyle desteklenen pişmiş elma aromalarının yoğun bir konsantresidir. Soğuk (8 ila 10 derece) olarak, aperatif olarak, foie gras ile, küflü peynirle veya tatlı olarak tadılabilir. brüt ağırlık: 970g 6'lı karton ağırlığı: 6kg...
Fransa, Bordeaux
... aittir. Seçkin konumu, kaliteli toprağı ve hem üzüm bağlarına hem de şarap mahzenine gösterilen özen sayesinde, Château Haut-Vigneau kısa sürede büyükler arasında yer alacaktır. Tadım Koyu, parlak bir renk. İlk burunda siyah ve kırmızı meyveler (frambuaz, kuş üzümü) ile birlikte kavrulmuş ve tütsülenmiş notalar. Açık ve iştah açıcı bir aromatik buket. Yumuşak bir başlangıç, iyi bir tanen yapısı...
Fransa, Bordeaux
... 10 yıl arasında anlık bir keyif için tasarlanmıştır. Üzümler: %75 Merlot, %25 Cabernet Franc Vinifikasyon: Manuel ve parsel bazlı hasat, beton tank Olgunlaşma: 12 ay fıçılarda Tadım: Kırmızımsı garnet renginde güzel bir görünüm. Burunda, olgun kırmızı meyveler ve ferahlatıcı nane notaları ile belirgin karmaşık bir aromatik palet sunuyor. Ağızda, çıtır çıtır, nazik ve güzel bir şekilde odunsu bir başlangıç yapıyor ve yuvarlak, kadifemsi bir tanen yapısı ile devam ediyor.
Fransa, Condom
...Burun, yeşil ceviz tipinde ve ceviz içi tonlarında. Yeşil cevizin yaydığı Eski Porto aromaları ağızda hissediliyor. Tanen katkısıyla mideyi rahatlatan mükemmel bir aperatif. AĞIRLIK: 1.3 kg ŞİŞE: 70cl Şişe SKU: LNOIX HALO C070...
Fransa, Cénac
...siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor. Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap. Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir. Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Alan: 30 ha Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.
...Fransız İsimlendirmesi Cabernet-Sauvignon N Kullanım Şaraplık üzüm çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma zamanı: Chasselas'tan 13 gün sonra. Olgunlaşma zamanı: 2. dönem, Chasselas'tan 3 hafta ile 3,5 hafta sonra. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar ve meyveler küçüktür. Cabernet-Sauvignon N, ilginç bir tanen yapısına ve iyi olgunlukta yoğun bir renge sahip şaraplar elde edilmesini sağlar. Genellikle...
Fransa, Saint-Lothain
...Isıl işlenmiş ve düzleştirilmiş kereste Fransız PEFC sertifikalı ormanlardan elde edilen Meşe kütükleri Isıl işleme (BMT süreci) ile işlenmiş kesimler, malzemenin zaman içindeki stabilitesini sağlamakta, dış mekanda kullanımda güçlendirilmiş özellikler sunmakta, neredeyse tanen içermemekte ve çikolata rengi vermektedir. Düzleştirilmiş ve paletlere sarılmış, kesim uçları dik açılı olan barkodlu...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Karışım: Merlot - Cabernet Sauvignon Saklama Potansiyeli: Yaklaşık 15 yıl Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, ezilmemiştir. Fermantasyon beton tanklarda gerçekleşir. İki ila üç hafta boyunca kontrollü ekstraksiyon ile birlikte bekletme, ince ve zarif bir tanen yapısı elde etmek için yapılır. Malolaktik fermantasyonun sonunda fıçıya aktarılır. Fıçılarda 12 ay olgunlaştırma.
Fransa, Saint-Vérand
...Beaujolais-Villages'imiz, şaraplarımız gibi vinifiye edilmiştir; bu da ona ağızda güçlü bir tat verirken meyvemsi kalmasını sağlar. Bu şarap, güzel bir derin renge ve iyi bir tanen yapısına sahiptir. Burun, yoğun olgun kırmızı meyve notalarıyla açılır. Ağızda güzel bir yapı sunar, yumuşak ve ipeksi tanenlere sahiptir. Canlı ve çıtır çıtır olan bu şarap, iyi bir aromatik kalıcılığa sahiptir.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Bize burada Château Simone tarafından sunulan ne büyük bir gastronomik rosé! Koyu ve somon rengi, karakterli bir masa şarabı olacağını müjdeliyor. Burada, kırmızı meyvelerin (kiraz, çilek) iştah açıcı ve yoğun notaları, tatlı baharatlarla (vanilya, tarçın) ve gül üzerine evrilen bir çiçek dokunuşuyla birleşiyor. Tüm bunlar, salya akıtan mineral bir yapı ve hafif bir tanen yapısıyla mükemmel bir...
Fransa, Alfortville
... da hızlı kuruma sağlar. Yıkama, toz alma, gerekirse uygun bir kaplama ile düzeltme yapılmalıdır. Meşe, kestane veya yüksek tanen içeren diğer ahşap yüzeylerde, tanen çıkışlarını önlemek için mat sert bir yağ tabakası ile kapatılmalı ve Tassili Primer uygulamadan önce 48 saat beklenmelidir.
Fransa, Auxerre
...Derin ve havadar, kırmızı meyve, beyaz çiçek ve minerallik aromalarını, hafif reçineli, kakao notlarıyla harmanlayarak ortaya koyuyor. Ağız Yoğun ve geniş bir başlangıç, yumuşak tanen yapısına sahip bir orta ağız ile takip ediliyor; burada frambuaz, orman çileği, kiraz ve meyvemsi gül tam anlamıyla kendini gösteriyor. Bu aromatik palet, kakao fasulyesi, meyan kökü, sedir ile birlikte hafif...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %100 Syrah Toprak: Üzümler, Caudiès'in güney yamaçlarındaki şistli killi tepelerden gelmektedir. Bağların Yaşı: 1997 yılında dikilmiştir. Üretim: Üç adadaki üzümler ayrı ayrı işlenir ve ancak daha sonra birleştirilir. Tüm hasatın sapları ayrıldıktan sonra, tanen ve antosiyaninlerin yumuşak bir şekilde çıkarılması için manuel olarak marcın ezilmesi ve kısa...
Fransa, Moulis En Médoc
...LALAUDEY VE POMEYS ŞARAP BAĞLARI, Margaux ile Saint-Julien arasında, Médoc'un en küçük AOC'si olan AOC MOULIS'te yer almaktadır. İki bağın toplam alanı 25,5 hektardır. Château Lalaudey AOC Moulis'in üzüm çeşitliliği, şaraba yuvarlaklık ve meyve katmak için %45 Merlot ve şaraba zarafet ve tanen kazandırmak için %55 Cabernet Sauvignon'dan oluşmaktadır. Château Pomeys AOC Moulis'in üzüm çeşitliliği...
Fransa, Saint-laurent-des-combes
...Gironde'de, Saint-Laurent-des-Combes'de bulunan Château Béard La Chapelle, 8 nesildir bir aile mülküdür. 18 hektarlık bir alana sahip olan bu mülk, Saint Emilion Grand Cru Kontrol Altındaki Menşei Belgesi (AOC) kapsamındadır. Bu AOC, hektar başına 5.500 bitki yoğunluğu ve hektar başına maksimum 49 hektolitre ile sınırlı bir temel verim gibi önemli kalite kriterleri talep etmektedir. Bordeaux şarapçılığındaki en zorlu verimlerden biri olan bu düşük verim, üreticileri bağın yükünü sınırlamaya zorlar; böylece üzüm taneleri, renk, tanen ve aromatik bileşenler açısından oldukça yoğun hale gelir.
Fransa, Verberie
...Arjantin'de etin kömür üzerinde pişirilmesi bir sanat ve gelenektir. Arjantin etinin ünü, sığırlarının kalitesinden kaynaklanmakla birlikte, kullanılan kömürün kalitesinden de gelmektedir. Arjantin kömürü, tanen yoğunluğu yüksek, sert ve yoğun ağaçlar olan algarrobo veya quebracho (kırıcı ağaç) gibi ağaçlardan elde edilmektedir. Kömürün kullanımı, kömür ateşlendiğinde 4 ila 5 saat sürmektedir. Özellikler: Uzunluk: 25/80mm / Kalite: restoranKuru karbon: %65 ila %75 / Nem oranı: %5 ila %7Uçucu madde: %28 ila %18...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play