Fransa, Paris
... yaratımlarınıza olağanüstü bir dokunuş katacaktır. Onu korumak için, buzdolabınızdaki meyve ve sebze bölümünde hava geçirmez bir kapta saklayın. Aromatik ve görsel özelliklerini geri kazanması için birkaç dakika oda sıcaklığında bekletin. Görünüm: Bakla yağlı, parlak ve esnek. Aroma ve tat: Çikolata vanilyası, yoğun ve meyvemsi. Kullanım: Demleme, Krema, Pastacılık, Dondurma, Yoğurt, Çikolata, Tuzlu ve tatlı tarifler.
Fransa, Soreze
... tütsülenmiş somon, kurutulmuş ördek göğsü, ravioli, gnocchi, kurutulmuş sosisler, yaban mersinli muffinler... Tüm tarifler adım adım resimlerle detaylandırılmıştır. REF:LIXTVPYF Ana malzeme: kağıt Genişlik: 21 cm Yükseklik: 21 cm Kalınlık: 1 cm Net Ağırlık: 355 g...
Fransa, Talant
... blanc) ve ayrıca Noel kurabiyeleri ve diğer tatlılar (tarçın yıldızları, zencefilli ekmek...) sunmaktadır. Adım adım resimlerle zenginleştirilmiş olan Bûches et Gourmandises de Noël'de ayrıca temel tarifler de bulacaksınız: kurabiyeler, hamurlar, krema... Fransızca ve İngilizce metin. Boyut: 20.5x26.7cm. Referans: BEL42 Stokta: 9 Ürün Boyutlar: 250 Sayfa Dil: Fransızca ve İngilizce...
Fransa, Marseille
... süredir, yerel ürünler, yerel özelikler ve geleneksel tarifler arayışında dünyayı dolaşıyoruz. Ayrıca, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda özel malzemeler ve ürünler de tedarik ediyoruz. Tüm bunlar, üreticiler, yetiştiriciler, şefler, dağıtıcılar, tüketiciler ve tarım ve gıda sektöründeki birçok diğer aktörle yaptığımız görüşmeler sayesinde mümkün olmaktadır. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Fransa, Saint Medard D'eyrans
... toplama, bunu yoğurt ve sütlü tatlıya dönüştürme ve ardından GMS ve BtoB ağları üzerinden dağıtım yapmaktır. - Kendi koyun sütü yetiştiricilerimizle çalışıyoruz; 110 çiftçimiz var, bunlardan 40'ı organik. Hayvan refahına önem veriyorlar: "Sağlıklı bir koyun iyi süt verir!". - %100 Fransız, GDO'suz koyun sütü tedarik zincirine güçlü bir şekilde bağlıdır; toplama alanı 3 departmana yayılmaktadır: Dordogne, Tarn ve Garonne ve Aveyron. - Koyun sütünün iyi tadını korumak için katkı maddesi veya koruyucu içermeyen otantik tarifler. - Zanaatkarlar ve sanayiciler için uygun ambalajlama.
Fransa, Paris
... Çağ'dan beri Rusya'da son derece popüler olan, sert buğday unundan yapılan ve et ve/veya sebzelerle doldurulan Sibirya mantısıdır. Pelmeni, et suyu, ekşi krema ve dereotu gibi taze otlarla tüketilmektedir. Pelmeni, geleneksel pelmenileri yeniden yorumlayarak, gurmelerin damak zevkine hitap eden daha yenilikçi ve özenle hazırlanmış tarifler sunmaktadır. Pelmeni, karbon ayak izini azaltmak için öncelikle kısa tedarik zincirlerinden tedarik yapmaktadır. Yüksek kaliteli ürünler genellikle 'BİO', AOP veya Label Rouge etiketleriyle sunulmaktadır.
Fransa, Avrillé
Farklı likör, meyve şurubu ve krema tatlarını keşfetmek için Giffard şirketinin yarattığı ürünlere göz atabilirsiniz. Kullanılan ürünler arasında meyveler, bitkiler ve kabuklar yer alır ve bu sayede benzersiz kreasyonlar elde edilir. Giffard ailesinin deneyimi, birçok çeşit kremaya ve meyve şurubuna erişim sağlar. Bu şirket, özellikle likörler açısından her zaman daha gelişmiş tarifler...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play