...%100 doğal Île de Ré iri tuzu Spirulina tozu Ambalaj: Pet kavanoz 100g Kullanım Alanları: - Baharatlama: Salataları, çorbaları, sebzeleri, etleri ve balıkları eşsiz bir deniz dokunuşuyla zenginleştirmek için idealdir. - Yaratıcı mutfaklar: Deniz ürünleri, makarna veya pirinç yemeklerini süslemek için veya sebze cipsleri ya da patlamış mısır üzerinde sağlıklı bir atıştırmalık olarak kullanın. Sağlık Faydaları: - Protein Kaynağı: Spirulina, tüm temel amino asitleri içeren zengin bir tam protein kaynağıdır. Referans:SEL00026...
Fransa, Paris
...Beyaz ve tatlı hardal, hafif bir acılık ile Normandiya elma sirkesi tarafından desteklenen güzel bir ferahlık sunar. Dokusu ince, pürüzsüz ve kremsidir. Bu hardal, soğuk etleri, şarküteri ürünlerini, soğuk balıkları ve hatta kabuklu deniz ürünlerini tamamlayabilir. Tavuk, balık ve soslarınızda özgün bir dokunuş katacaktır. Bir çeşni olarak, sandviçlerinize ve ekmeklerinize ferahlık getirecektir. Boyutlar: 6cm (ç) x 9,5cm (h) Net ağırlık: 195g...
Fransa, Nice
...Kısa devrede deniz ürünleri, yalnızca Bölge 34'ten gelen yaban balıkçılığı, Atlantik Orta Doğu, Doğrudan Nakliyeciler...
Fransa, Gouville-Sur-Mer
Aile şirketimiz, 50 yılı aşkın bir süre önce Normandiya'daki Gouville-sur-Mer köyünde kurulmuştur. İki nesildir, istiridye hasadı ve satışı ile ilgileniyoruz, böylece kalite ve ustalık geleneğini sürdürüyoruz. Ana faaliyet: Her gün, tesislerimize bir kilometreden daha yakın olan istiridye parklarımızdan kendi istiridyelerimizi topluyoruz. Normandiya istiridyelerimiz, olağanüstü kaliteleri ile tan...
Fransa, Paris
...Küçük bir tanım: İskorpit havyarı, diğer adıyla "boutargue", yüksek kaliteli bir Akdeniz lezzetidir. Bu, tuzlu ve kurutulmuş iskorpit yumurtasıdır. • Doku: Sert ve hafif lastiksi bir dokuya sahiptir. • Tat: İskorpit havyarının tadı tuzlu ve yoğun olup, belirgin deniz notaları taşır. Bazıları tadını umami olarak tanımlar ve havyara benzetir. • Mutfak kullanımı: İskorpit havyarı genellikle ince dilimler halinde kesilir ve tek başına veya tost, salata ya da diğer yemeklerle birlikte servis edilir.
Fransa, Rungis Cedex
...Bu atölye, yıl boyunca diş açma hizmeti sunmaktadır. Norveç somonundan deniz levreğine kadar, basit bir talep üzerine ihtiyacınız olanı buluyoruz.
Fransa, Bidart
...Deniz Ürünü: Piquillo Biberi, Morina Balığı & AOP Espelette Biberi - IFS - 500G - Morina balığı ve AOP Espelette biberi ile doldurulmuş piquillo biberi, dondurulmuş, yapay renklendirici, aroma veya katkı maddesi içermeyen IFS sertifikalı Maison Caudalie'den, morina balığı ile hazırlanan bir beşamel sos ile birleştirilmiştir. 500G'lık paketlerde sunulmaktadır (yaklaşık 9 dolmalık biber/paket). Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır, kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Fransa, Massy
JOMANY'ye hoş geldiniz, güvenilir deniz ürünleri tedarikçiniz. Biz, toptancılara yönelik deniz ürünleri pazarlama konusunda uzmanlaşmış bir şirketiz. Özel bir balıkçı ağı ve son teknoloji bir üretim tesisi sayesinde, müşterilerimize sürekli bir tedarik garantisi sunabiliyoruz ve taze ile dondurulmuş ürünlerimizin kalitesini tamamen kontrol edebiliyoruz. Tüm deniz ürünleri ihtiyaçlarınız için JOMA...
...Emeraude gemimiz tarafından Kuzeydoğu Atlantik'te (FAO bölgesi 27 - alt bölgeler I, II, IIIa, IV & VI) sorumlu bir şekilde avlanan, %100 vahşi ve MSC sürdürülebilir balıkçılık sertifikalı mezgit filetosu (Pollachius Virens) ürünlerimiz, yüksek kalite standartları ile oluşturulmaktadır. Balıkları seçerken titiz bir seçim süreci uyguluyoruz ve ürünlerimizi oluşturmak için çok yüksek kalite...
Fransa, Sète
...Deniz ürünlerimiz titizlikle seçilmektedir. Bu ürünler, lezzet kaliteleri ile tanınan vahşi ürünlerdir. Seçimimiz sorumlu bir şekilde yapılmaktadır (MSC-DENİZİN DOSTU Serisi) ve sürdürülebilir balıkçılıktan elde edilen balıkları tercih ediyoruz.
Fransa, Colombe La Fosse
...Millésime 2014 şarabı, tazeliği ve hafifliği ile öne çıkıyor. Ağızda hoş bir varlığa sahip olan bu şarap, tüm kutlama anlarınızı canlandıracak! Aperatif olarak keyifle tüketilebilen bu cuvée, sıcak veya soğuk kabuklu deniz ürünleri, tavuklar, deniz ve nehirin değerli balıkları ile zarif bir şekilde eşlik eder.
Fransa, Auxerre
...Tadım Mandarin ve beyaz şeftali aromalarının hakim olduğu etkileyici bir şarap. Geniş ve ferahlatıcı bir ağız yapısı. Yemek-şarap uyumu Aperitif olarak veya deniz ürünleri ve balıklarla birlikte tadını çıkarmak için idealdir. Ambalaj birim fiyatı, 6 şişelik kartonlar halinde, nakliye bedava olarak satılmaktadır. Şarap uzmanının tavsiyesi: 8-10°C sıcaklıkta servis edin. Saklama süresi: İki yıl içinde tüketilmelidir.
Fransa, Mietesheim
...Bu sirke, elma sirkesinde yosun ve deniz kuzu macerasyonu ile hazırlanır. İstiridyeleri, deniz ürünlerini ve balıkları ön plana çıkarır. İçindekiler: Elma sirkesi, yosun (7,9%), arpacık soğanı (0,65%), fleur de sel (0,5%), baharatlar.
Fransa, Saint-Loubes
...Okyanus tatlarını, istiridyeleri, kabukluları, balıkları hatırlatan mavi şişelerde sunulmaktadır; bu şarap bu lezzetlerle harika bir uyum sağlar. Bu şarap ayrıca aperatif olarak da tadılabilir; orijinal şişesi masayı güzel bir şekilde süsleyecektir.
Fransa, La Tessoualle
...) mevcuttur. Ekolojik bir artı: Abricot & Bergamote, bu yıl 2000 ağaç dikmeyi taahhüt ediyor, böylece etkilerimizi dengelemeye çalışıyoruz. Fransa'da her yıl 300 milyon diş fırçası satılmakta. Geri dönüşümü zor olan bu fırçalar, okyanuslarımızda ve deniz balıkları ile memelilerin midesinde bulunuyor.
Fransa, Guérande
...Tüm balıkları, beyaz etleri, buharda pişirilmiş sebzeleri vb. ön plana çıkarmak için lezzetli bir tuz ve baharat karışımı... Bu karışım, kısa haşlamalarınızı kolayca başarmanız için mükemmel bir şekilde ölçülmüştür! Her zaman başarılı, aromatik ve zarif bir kısa haşlama için kolay bir hareket! Su içinde pişirme işlemlerini aromalandırmak için kullanılır: balıklar, pot-au-feu, tavuk haşlama, kabuklu deniz ürünleri, sebze suları.
Fransa, Levallois Perret
...Ras el hanout, güçlü aromatik ve az acı bir karışımdır. Kendine özgü, sıcak ve yumuşak bir tadı vardır. Başlıca bileşenleri arasında acı biber, kişniş, kimyon, sarımsak, nane, defne yaprağı ve tuz bulunmaktadır. Ras el hanout'un mutfaktaki kullanımları: - Kuskusu, tajinleri, pastillaları, sebze yemeklerini, kabuklu deniz ürünlerini, beyaz etleri ve balıkları lezzetlendirir. Ras el hanout'un faydaları: - Anti-inflamatuar, anti-enfektif ve antioksidan özelliklere sahiptir...
Fransa, Rungis Cedex
... istiridyeleri, kırmızı beyaz saku ton balığı ve filetosu, Saint Jacques kabukları, av balığı, av balıkları, yüksek gastronomi ürünleri, tüm kabuklular, canlı kabuklular, deniz suyu akvaryumu. Bize telefonla 01 41 80 88 88 veya faksla 01 41 80 64 64 numaralarından ulaşabilirsiniz.
Fransa, Airvault
... İNVERTEBRATLARI -- BAHÇE HAVUZU KARIDESLERİ + DENİZ BALIKLARI VE İNVERTEBRATLAR -- KÖPEKBALIKLARI -- İĞNEBALIKLARI -- AÇIK DENİZ BALIKLARI -- RESİF BALIKLARI -- KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ -- İNVERTEBRATLAR -- MOLLUSKLAR -- ÖZEL BALIKLAR + CANLI HAYVANLAR VE CANLI BALIK TAŞIMA...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play