Fransa, Le Sen
...Bu absolü, hafif iyotlu deniz notaları sunarak deniz kenarını güzel bir şekilde çağrıştırıyor. Gelişimi, mantar, ceviz gibi daha fazla yön sunarken, kakao ve baharat dokunuşlarıyla zenginleşiyor. Çok güzel bir kalıcılık. Aromalar Laminaria yosununun absolüsü, yemeklerde veya balık ve kabuklu deniz ürünleri aromalarında deniz notalarını güçlendirir. Ayrıca, yosun ve humus notaları ekleyerek mantar tatlarına da uygundur.
...{"Kategori":"Parfüm Suyu (parfüm konsantrasyonu %20).","Burun":"Bertrand Duchaufour","Parfüm Özeti":"Pembe Cinimi, hafif baharatlı tadıyla kulüp evinin terasında yudumluyorum. Sonbahar, humus ve yosun kokularını yayıyor. Deniz meltemi yeşil çimi okşayarak, zarif selvi yapraklarına karışıyor...","Koku Piramidi":{"Alt Notlar":"Assam vetiveri, Sumatra paçuli, Lübnan sediri, Etiyopya myrrhı, misk...
Fransa, Cournon D'auvergne
Temmuz 2017'den bu yana, CLAC, Yerel El Sanatları ve Yaratıcı Konserve Atölyesi, Auvergne'deki yaklaşık on beş çiftlik ve ortak işletmeden gelen yerel malzemelerle organik konserveler hayal ediyor ve pişiriyor. BIO, LOKAL ve EL SANATLARI olmak üzere 3 temel ilkemize saygı göstererek, size %100 orijinal ve lezzetli tarifler sunmak için tam olgunlukta toplanmış taze malzemelerle çalışıyoruz. CLAC,...
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017324 Vejetaryen mutfağının temel bileşeni Nohut, tüm baklagiller gibi, doğal olarak zengin bir bitkisel protein, mineral ve lif kaynağıdır. Vücudun sağlığını iyileştirir ve içsel refaha katkıda bulunur. İnce ve lezzetli olan nohut, sindirim üzerindeki etkileri ve düşük glisemik indeksi sayesinde sağlık açısından da önemli bir avantaj sunar. Çeşitli kullanım imkanlarına sahip bir gıda olan nohut, humus ve falafel gibi Orta Doğu'nun geleneksel yemeklerinin başlıca bileşenlerinden biridir ve giderek daha fazla tabaklarımızda yer almaktadır.
Fransa, Guérande
...Kara trüf, ana ağacın köklerine bağlıdır. Ağaç, mantara şekerler sağlarken, mantar da ağaca mineral tuzları sunar. Olgunlaştığında, piramidal siyah pullarıyla tanınır. İnce ve karmaşık aroması, orman altı, toprak ve humus kokularının karışımını, kavrulmuş kuru meyvelerle süsler. Bu olağanüstü organoleptik özellikler ve nadirliği, bu trüf kategorisini ince, güçlü ve unutulmaz bir gıda haline...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... olgunlaştıracak ve deri ile humus notaları geliştirecektir. Bir ziyafet! İçerik: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzümler: %90 Sangiovese, %5 Canaiolo, %5 Colorino DOCG: Chianti Classico (Toskana, İtalya) Saklama: Şu anda içilebilir ve 2029'a kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C...
Fransa, Parnac
...Daireler ve yapılandırılmış Cahors Yoğun ve ince bir dengeye sahip. Derin, parlayan kırmızı, çok aromatik (böğürtlen, humus...), iyi dengelenmiş tanenler ile ağızda hoş bir son izlenimi bırakıyor. Yaklaşık 15-16°'de tadını çıkarmadan önce dekante edilmiş (veya birkaç saat önceden açılmış) olarak servis edin. Önerilen eşlik: kızarmış kümes hayvanları, ızgara etler, kırmızı şarap soslu balık. Ödüller: • 2013 Brüksel Dünya Şarap Yarışması'nda gümüş madalya.
Fransa, Saint Pal De Mons
... biyolojik yaşamını simüle ederek besler. Toprak böylece daha zengin humus içerir ve bitkileri sürdürülebilir bir şekilde besler (orman ekosistemi böylece taklit edilir) Ön kompost ayrıca (korunaklı bir yerde) bir yığın halinde bırakılabilir, böylece tam olgunlaşır ve daha ince klasik bir kompost haline gelir. Bu kompost, fideler için veya iç mekan bitkeleri üzerinde kullanmak için idealdir. Ayrıca, 200 gr. solucan ekledikten sonra birkaç hafta bekleterek, sıcaklık, soğuk ve yağmurdan korunaklı bir kutuya koyarak solucan kompostu yapılabilir. Bileşim...
Fransa, Saint Cannat
... ve son karışım daha sonra kış aylarında gerçekleştirilir. Özellikle bu 2018 şarap yılı, şişelemeden önce beton tanklarda 5 yıl olgunlaştırılmıştır. TADIM NOTLARI Şarap derin kırmızı bir renge sahip olup turuncu yansımalar göstermektedir ve humus, deri ve kirsch aromalarıyla güçlü bir burun sunmaktadır. Ağızda ipeksi, dolgun bir yapı ile uzun baharatlı bir bitişe sahiptir. Bu şarap içmeye hazırdır ancak önümüzdeki 2 veya 3 yıl boyunca da olgunlaştırılabilir. İdeal olarak 18°C'de servis edilmesi önerilir ve servis etmeden önce bir karaf içinde havalandırılması tavsiye edilir.
...Marketimiz size yeni tatlar keşfettirecek. Çeşitli ve yenilikçi tariflere eşlik edecek chutney'ler. Kahvaltı veya brunch için sebze reçelleri. Yaz geldi, cesur kombinasyonlar için farklı Tartinade, Humus veya Kek fikirlerimizden yararlanın. Tabaklarınıza enerji katın. Yeni ürünler, yeni deneyimler Her ay mevsime uygun yeni bir tarif. Orijinal bir kahvaltı, bir brunch ya da yaz...
Fransa, Paris
... niteliğinde değiştirmeyi hedefliyoruz! Sürdürülebilir tarıma saygılı yerel üreticilerle çalışıyoruz. İlham kaynaklarımız aile mutfağı, sokak yemekleri ve seyahatlerdir. Paris ve çevresinde, 10'dan 400 kişiye kadar olan etkinlikler için hizmet veriyoruz, ister şirketler ister bireyler için. 2017'den beri sadece memnun müşterilerimiz var. Her şey ev yapımı. Güncel tatlarla dolu kokteyl atıştırmalıkları yapıyoruz, sokak yemekleri ve seyahatlerden ilham alarak (Mini taco, mini bon pastrami, mini lobster roll, mini pita patlıcan humus, ...).
Fransa, Marseille
... kalite ile tanınan markaları seçiyoruz. Şunları sunuyoruz: - Konserve balıklar: ton balığı, sardalya, hamsi, sprat ... - Kavanozda veya tepside özel yemekler: mechouia salatası, humus, shakshuka, mloukia, antipasti - Soslar, baharatlar, harissa - Zeytinyağları - Zeytinler - Yunanistan'dan bottarga - Badem sütü (birkaç çeşidi) - Reçeller, ballar ve sürme kremler - Halva...
Fransa, Bergheim
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play