... tutarlıdır. Özellikle, rendelenmiş surimi, Japon Kamaboko, kalamar halkaları ve bebek yılan balığı taklitleri gibi ürünler üretmek için idealdir; kalıplı ürünler için ayar süreci veya hamurun elastikiyetini artırmak için karıştırma olarak kullanılabilir... Ayrıca, alerjen içermeyen, yani yumurta akı olmadan ürünler yapmayı da mümkün kılar. Kullanımınıza uyum sağlamak için farklı kalite dereceleri...
Fransa, Gometz La Ville
...Diğer metal kraliçe ızgaralarından daha sağlam ve dayanıklı bir kraliçe ızgarası, bu güçlendirilmiş ızgara, arı kraliçesini Dadant 10 çerçeve kovanının gövdesinde hapseder ve böylece onun üst kısımda yumurta bırakmasını engelleyerek balın tadını bozmasını önler.
Fransa, Essey-Les-Nancy
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...
Fransa, Gisay La Coudre
...Ev yapımı zencefilli ekmeğimiz, ilave şeker, süt, yumurta ve yağ içermemektedir; tüm yumuşaklığını ve tadını bal vermektedir. %100 bal ile yapılan zencefilli ekmek, 0,250g ile 0,300g arasında. Bal, %100 kendi kovanlarımızdan elde edilmektedir. İçindekiler: %55 bal, çiftçi buğday unu, su, organik baharatlar, Réunion vanilyası, karbonat. Ürün, %100 kendi laboratuvarımızda üretilmiştir. Referans:PAIN250 Ağırlık:250g...
Fransa, Guérande
...Kuzeyden gelen güçlü tat... Norveçeden doğrudan gelen bir savaşçı halk tarafından aktarılan bir tarif. Viking Tuzu, yemeklerinize dumanlı notaları, biberin acılığını ve baharatlı köri tadını ekleyerek lezzet katıyor. Genel olarak çorbalar, güveçler ve soslar için önerilir. Hem güçlü hem de nazik olan bu tat, patates, pirinç, çırpılmış yumurta ve elbette somon ile harika bir uyum sağlar. Bir omlet veya peynirli sufle üzerinde, vazgeçilmezdir!! SKU:SGV250...
Fransa, Villefranche Sur Saône
... oluşan bir yelpaze sunmaktadır. Uygulama Alanı Şaraplar, Alkoller, aperatifler, kokteyller ... Meyve suları, pürelere, kompostolar … Şuruplar, konsantreler, post-mix … Yağlar, mayonezler, ketçap, margarin, baharatlar. Sıvı yumurtalar, yumurta ürünleri. Süt ürünleri, krema, süt, dondurmalar. Gıda dışı sıvılar: deterjanlar, yağlayıcılar ... Firsty ® 2.0 TOP 120 broşürünü indirin Özellikler GENEL ÖZELLİKLER Boyutlar Genişlik x Derinlik x Yükseklik. Ağırlık Saatlik Hızlar Firsty®2.0 580 x 770 x 720 mm 13 kg 3L/120 ; 5L/100 ; 10L/80 ; 15L/60 ; 20L/50...
...Gıda sektöründe mi uzmanlaştınız? Ve 2.9 kg pesto soslu bebek ahtapot ile ilgileniyor musunuz? Hazırlıklarda, pesto soslu bebek ahtapot çok iyi bir şekilde karışır. İçindekiler Bebek ahtapot (55%), ayçiçek yağı, fesleğen (8%), kaju fıstığı, ceviz, rendelenmiş peynir (Süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lysozyme koruyucu), patates flakeleri, sirke, tuz, şeker, sızma zeytinyağı, sarımsak...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Portakallı Nonnettes X4 90g Portakal reçeli ile doldurulmuş baharatlı küçük ekmekler, altın renkli bir kartonda 4'lü olarak sunulmaktadır. İçindekiler Bölge arısı balı %50, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anasonu, kakule, tarçın, karanfil. Baharatlı ekmek ile yapabileceğiniz tüm tarif fikirlerini blogumuzda...
Fransa, Paris
...İrmik, Su. Gluten içerir, soya ve yumurta izleri içerebilir. NASIL TADIM YAPILIR: Kaynar suda yaklaşık 8 dakika pişirin. Üç “1” kuralı: 1 litre su, 10 gram tuz, 100 gram makarna. Son dokunuş için bir kepçe haşlama suyunu ayırmayı unutmayın. Ean13:3701511702656 Referans: FarfalleBioNatureFrance1...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Kendi atölyemizde, geleneksel tariflerimize göre hazırlanmış bitter çikolatalı brownie. ÖNEMLİ: BU ÜRÜN KIRILGAN OLDUĞU İÇİN POSTA YOLUYLA TESLİMATI MÜMKÜN DEĞİLDİR (SADECE MAĞAZA TESLİMATI VEYA KURYELİ TESLİMAT) İçindekiler: yumurta, tereyağı, BUĞDAY unu, Net Ağırlık (G): 400 Enerji: 1806kJ / 434kcal Yağ: 28g Doymuş yağ asitleri: 13g Karbonhidrat: 34g Şekerler: 29g Protein: 8,7g Tuz: 0,09g Boyutlar (UxlxY Cm): 5 x 25 x 5...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Yumurta hasadı, balıkların 1 ila 2 yaşında olduğu Aralık ayında yapılır. Sadece tuzlanmış olarak, kavanozlara konulup pastörize edilir. Bu, çıtır çıtır ve lezzetle taze bir üründür. Hem tostlarda hem de kavanozlarda, yumurtalar tabaklarınıza renk katacaktır. (net ağırlık 80g) Referans: PTOEUV Bileşim: Alabalık yumurtası, Tuz Yetiştiricilik: Dordogne alabalığı Ağırlık: 80g/180g...
Fransa, Mietesheim
... mayonez (ayçiçek yağı, su, hardal (su, hardal tohumları, sirke, tuz, koruyucu: sodyum bisülfit), modifiye nişasta, dehidre yumurta sarısı, tuz, sirke, süt proteinleri, şeker, asidik madde: sitrik asit, antioksidanlar: askorbik asit, sodyum askorbat, doğal aromalar, kıvam artırıcı: xantham gum, koruyucu: sodyum disülfid), su. 100g'lık kavanozda ve 1kg'lık kova halinde mevcuttur.
Fransa, Appietto
... canistrelliler yendikten sonra, şeker veya saklamak istediğiniz diğer gıdaları yerleştirmek için kullanabilirsiniz! Ağırlık: 400 gr İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, Yumurta, İnvart şeker, Kabartma tozu Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın Besin değerleri için: 100 g Enerji: 2057 kJ (490 kcal) Yağ: 20 g Doymuş yağ asitleri: 1,7 g Karbonhidrat: 71 g Bunlardan Şeker: 29 g...
Fransa, Donchery
...Sıvıların (su, kusmuk, idrar, dışkı, yağ, yumurta, reçel, sos, meyve suyu, kan, su bazlı kimyasallar, boya, fuel oil vb.) jel benzeri yarı katı hale dönüşmesini sağlayan emici toz. Tüm yüzeylerde kullanılabilir; zeminler, termoplastikler, fayanslar, halılar, kilimler vb. Boruların tıkanma riski yoktur. Biyobozunur. *AVANTAJLAR Kendi ağırlığının 50 katını (bir paspas için 1,5 kat, selüloz kağıdı...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
...Meyve veya sebze kesme aparatı ile farklı kesme aletleri arasından seçim yapabilirsiniz. Kızartma kesici: 8 x 8 mm Dikdörtgen kızartma kesici: 8 x 16 mm Çeri domates bölücü: 4 dilim Daire kesici: 5 mm Yarım daire kesici: 5 mm Peynir porsiyonlayıcı: 8 parça Yumurta dilim kesici: 6 dilim Yumurta daire kesici: 5 mm Peynir daire kesici: 8 mm...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Tamamen %100 BİO bir karışım (koruyucu, katkı maddesi ve renklendirici içermez) ile lezzetli çikolatalı kekler için. Pratik ve hızlı, ev yapımı küçük kekler için bir bakışta hazırlanabilir! Sadece iki yumurta ve 90 GR tereyağı ekleyin. Touraine'de bir atölyede üretilmiştir. Saklama: Işıktan uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın. Ağırlık: 230 GR Ağırlık: 230 GR...
Fransa, Griesheim Sur Souffel
... aletler! - Dağıtıcılar: sos dağıtıcıları, tahıl ve meyve suyu dağıtıcıları, sevdiğimiz kahvaltılar için! - Meyve, ekmek, reçel, pretzel, tost veya yumurta için geniş bir sepet ve sunum tepsisi yelpazesi! Yemeklerinize ve hazırlıklarınıza derinlik katacak şeyler! - Son olarak, sıcak tutma başlığı altında, çok kaliteli paslanmaz çelik yemek ısıtıcılar veya chafing dishes, kapaklar ve birçok aksesuar bulacaksınız!
Fransa, Auxerre
...Burun Yaz çiçeklerinde, küçük orman meyvelerinde, humusta zarif ve taze Ağız Gövdeli, kadifemsi, meyveli, hafif odunsu, çok fazla incelik ve denge Yemek-şarap eşleşmesi: bonfile, trüf mantarlı çırpılmış yumurta Göz: çok yoğun siyah yansımaları olan bir Bordeaux rengi Şarap yapımı: yeni fıçılarda 18 ila 22 ay olgunlaşma Şarap uzmanının tavsiyesi: 16°C'de servis edin Alkol oranı: %13,5 Saklama süresi: 37 yıl Paketleme: 75cl'lik 6 şişelik karton Mülk: Château Angelus Appellation: Saint-Émilion Grand Cru Yıl: 2013 Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
Fransa, Montauroux
...Güzel madeleine, iyi yuvarlanmış, yumurta ve tereyağında zengin. Tatlar: sade, limon, ahududu, çikolata. Diğer tatlar isteğe bağlı olarak mevcuttur.
Fransa, Vienne En Arthies
...Çatal-bıçak koleksiyonlarımız, bireysel parçalar ve servis parçaları, masa aksesuarlarıyla çeşitlendirilmiştir. Tereyağı kabı, ekmek yayma aparatı, peçetelik, bıçak tutucu, tuz ve biberlik, yumurta kabı... çeşitli şekillerde: havyar kasesi, kadehler, çan, tepsi... Özel tasarım, kişiselleştirme. Bronz ve/veya gümüş kaplama pirinç ve/veya altın kaplama. Sipariş üzerine üretim Talep üzerine kişiselleştirme Fransa'da üretilmiştir.
Fransa, BRIE
...Mutfakta işleri kolaylaştırmak için. Teknik raf ömrü: 12 ay Ambalaj: birim Paletleme: palet başına 120 kova Saklama: Oda sıcaklığında Emülsifiye sos. Yumurta ve hardal tadı ve aroması.
Fransa, Grigny
...Bu béarnaise sosu, zengin tadıyla öne çıkıyor. Bu sos için, estragon sirkesi ile ince otların (estragon, maydanoz ve arpacık soğanı) uyumlu bir dengesi esastır. Yumurta kullanılmadan ve bitkisel yağ ile hazırlanan bu sos, klasik béarnaise sosuna göre daha hafif ve sağlıklı bir alternatif sunar. Bu béarnaise, şefe geleneksel béarnaise sosuna göre zengin, lezzetli ve maliyet açısından avantajlı bir alternatif sunar. AMBALAJ: 6 x 1 kg = 6kg...
Fransa, Saint Meen Le Grand
...EVA’FLUSH “SP REPRO” dişi domuzlar tarafından üretilen yumurta miktarını ve kalitesini artırarak embriyonik hayatta kalmayı optimize eder; bu, EVAGRI tarafından geliştirilen EVA’FLUSH “SP 40” besin takviyesi ile sağlanan bir çözümdür. Bu ürün, ovülasyonun erken aşamalarında devreye girmesiyle özgünlük kazanır. Bu yüksek performanslı besin takviyesinin özel formülasyonu, dişi domuzları estrus...
Fransa, Paris
...Hepimizin duyduğu başyapıtlar, eğlenceli bir bakış açısıyla yeniden incelendi. Venus 60cm, Le penseur lamba (Aydınlatılmış adam) 68cm, ayı (Winnie) 45cm, Meryem Ana (Mary Bling Bling), Yumurta (Sürpriz)... Talep üzerine yaratım. Özel elektrik mavi boyası ve metalizasyon. Taban ve metal plaka. El yapımı. Fransa'da üretildi. Altın ve mavi Koleksiyonu. Penseur lamba Auguste Rodin, Milo venus, Pompon ayı, yumurta. © Jimmy Delatour. Royal River Edition...
Fransa, Mitry Mory
1998 yılında kurulan ALIA, en düşük piyasa fiyatlarıyla profesyonel kalitede masa sanatı ürünleri sunan bir toptancı olarak uzmanlaşmıştır. Size uygun fiyatlarla geniş bir masa sanatı ve CHR profesyonel kalitede ürün yelpazesi sunuyoruz. Tabak, tepsi ve tabaklarımız için Sarreguemines, Pillivuyt gibi büyük markalarla işbirliği yapıyoruz. Ayrıca, cam ürünler için Chef & Sommelier, Stolzle Lausitz v...
Fransa, La Rochelle
...Glukoz şurubu (Menşei: Fransa), şeker, tam süt, tereyağı (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, ceviz, invert şeker, sorbitol, Ré Adası tuzu %0.5, Ré Adası deniz tuzu %0.5, doğal vanilya aroması, yumurta akı; Dolgulu: yarı kurutulmuş incir %24 (incir, şeker, doğal vanilya aroması, antioksidan: askorbik asit, asidite düzenleyici: sitrik asit) Ağırlık: 0.250 kg...
Fransa, Rungis Cedex
...Yerinde atölye şefimiz tarafından kesilen büyük peynir tekerleğinden, bireysel porsiyona kadar, bölgelerimizden, İsviçre'den veya İspanya'dan bir peynir seçkisi bulacaksınız. Süt, yumurta, krema ürünleri de seçkimizin bir parçasını oluşturuyor.
Fransa, Perpignan Cedex
...balıklar, yumurtalar, çorbalar veya sebze sote, gratinler, kekler… Kuzu, tavuk, balık kari… bu tipik karışım ile hazırlayabileceğiniz birçok lezzetli yemek var. Kari ayrıca taze krema ile, balık veya midye çorbasında, balık ve kabuklu deniz ürünleri, beyaz etler, patates, pirinç, makarna, omlet, mayonez, yumurta kasesi ile de aromalarının zenginliğini çok iyi ifade eder. Ayrıca sebzeler veya meyvelerle de mükemmel bir şekilde uyum sağlar.
Fransa, Frepillon
...Dört karışık 6 seviyeli GN 2/1. Elektrik veya gaz ile besleme. 68 mm aralıklı, çıkarılabilir çerçeveler üzerinde kayar. Uzunlamasına yerleştirme. 7 pişirme modu + finishing: tavuklar – etler – balıklar – yumurta bazlı ürünler – tatlılar, garnitürler – sebzeler – fırın ürünleri ve 4 işlem: soteleme – haşlama – ızgara – fırın ürünlerinin pişirilmesi. Akıllı asistanlar: > iDensityControl: sensörler, yüksek güçlü ısıtma ve buhar jeneratörü arasındaki etkileşimle iklim yönetimi. Mükemmel ve eşit bir pişirme sıcaklığı için aktif nem alma ve düşük enerji tüketimi.
Fransa, Objat
...İçindekiler: AB dışı kökenli şeker, un, %16.84 ceviz, %15.79 karamel parçaları (şeker, glikoz, krema, süt tozu, tuz, dekstroz, aroma), yumurta akı, %2.11 deniz tuzu. 100g için besin değerleri: Enerji 1634Kj, 388Kcal, yağ 11g, doymuş yağ asitleri 1.1g, karbonhidrat 67g, şeker 56g, protein 5.2g, tuz 0.07g.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play