Fransa, Aubagne
...Bu endüstriyel el sabunu, "zencefilli ekmek" renginde toz formunda olmasıyla sıradışı bir üründür. Kimyasal çözücülerden arındırılmış bu bitkisel sabun, mikro boncuk etkisi yaratan odun talaşı içerir. Bu nedenle, ellerdeki çok yağlı kirler üzerinde özellikle etkilidir. Mikro boncukların aşındırıcı etkisini dengelemek için ekstra yağlayıcı maddeler eklenmiştir, böylece kullanım sonrası eller...
Fransa, La Tessoualle
...alüminyum folyo, selofan film veya yağlı kağıt... İşte ekolojik ve sıfır atık bir alternatif! Yıkanabilir ve yeniden kullanılabilir olan bu ambalajlar, plastik filmi yerine geçer, çünkü istenen şekli alır ve soğuduktan sonra bu şekli korur. Gerçekten de, oda sıcaklığında şekil alabilen bu taze ambalaj, korumak istediğiniz kapların veya meyve, sebze, ekmek artıkları, kek veya peynir parçalarının şeklini...
Fransa, Gisay La Coudre
...İçindekiler: arı kovanlarımızdan bal, şeker, Fransız Bademi, Yumurta Akı, Réunion vanilyası, az yağlı ekmek. Gram başına fiyat, minimum 120 gr, istenen miktarı gram cinsinden doğrudan yazarak kutuya girin. Referans: NOUVRA...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glikoz şurubu, asit düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glikoz şurubu, az yağlı ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glikoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asit düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları...
Fransa, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux El yapımı, ağızda eriyen lezzetli calissonlar. İçindekiler: Konserve meyveler (Armut, Kiraz ve Limon) Badem, şeker, yumurta akı, az yağlı ekmek (patates nişastası, ayçiçek yağı).
Fransa, Saint-Denis
...Fransız geleneklerine dayanan un ile üretilen bu seri, daha iyi saklama özelliklerine sahip yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. Düşük sıcaklıkta yavaş bir fermantasyon, aromaların gelişimi için gerekli tüm zamanı sağlar ve ince, çıtır bir kabukla çevrili, yağlı ve gözenekli bir iç yapının oluşmasına neden olur; bu da taş fırında pişirmenin sonucudur.
Fransa, Saint-Berthevin
... - Organik tavuk - Küçük tavuk - Sülün - Sülün - Tavşan - Ördek (bütün, but, fileto, kanat, but ...) - Yağlı ördek (magret, foie gras) - Hindi - Hindi parçaları - İşlenmiş hindi ürünleri - Kebab - Şarküteri - Güvercin - Av hayvanları - Hamur işleri / Ekmek - Tereyağı - ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play