Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsaklı organik hardalımız etlerinizi, sebzelerinizi veya soslarınızı tamamlayacaktır. Ayrıca marine işlemleriniz için de idealdir. Karakterli, ince ve güçlü bir hardal; güzel siyah sarımsak aromasıyla. Tarif fikirlerimizle ilham bulabilirsiniz. İÇİNDEKİLER Organik Fransız hardalı (organik hardal tohumları, organik alkol sirkesi, su, tuz) %90 Gers bölgesinden organik siyah sarımsak %10 SAKLAMA Oda sıcaklığında ve ışıkta saklanmalıdır. Kullanım sonrası kavanozu iyice kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 90 gün içinde tüketin.
Fransa, Astaffort
...BU BİR KIRSAL TEREYAĞI DEĞİLDİR. 100g Çocukluğunuzdan bir duygu geri dönecek, kırsalda yapılan bir piknikteki en lezzetli anılarınız, bu vegan tereyağı hafifçe kızartılmış bir tost üzerinde veya sebze turşusu ya da kornişon ile birlikte tadılmalıdır. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (%35), su, soya proteinleri, organik bira mayası, mantar, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirkesi, baharatlar, sarımsak, domates püresi, arpa misosu, soğan.
Fransa, Sainte Croix En Plaine
... içermeyen / yapay aroma içermeyen / vegan / alerjen içermeyen / tuz yerine ideal Menşei: Fransa & Almanya Görünüm: kahverengi karakteristik renk Tat: doğal asidite ve baharatlı Asidite: 5° Kullanım önerileri: Salataların ve diğer yemek hazırlıklarının (soslar, deglaze, marine, kısa kaynatma...) çeşnilendirilmesi. İçecek olarak: 1 tatlı kaşığı ılık suya sabah aç karnına içmek için.
Fransa, Cournon D'auvergne
...Havuç*(%72), Bleu d'Auvergne* AOP (pastörize inek sütü) (%14), tuz, laktik ve olgunlaşma fermente edicileri, ayçiçek yağı*, soğan*, tuz, pirinç unu*, elma sirkesi*, karabiber* *Organik Tarım'dan elde edilen bileşenler - Alerjen Kullanım önerileri Taze ekmek dilimlerinin üzerine sürmek, sebze çubukları veya grissini ile birlikte sunmak için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya...
Fransa, Mietesheim
...Hafifçe ezilmiş tohumlarıyla, Organik Elma Sirkeli Eski Usul Hardal, eşsiz, çıtır ve narin bir doku sunar. Elma sirkesi eklenmesi, bu tarife kremsi bir dokunuş ve özgünlük katmaktadır. Fırın etleriyle veya karışık salatalar için sos olarak idealdir. İçindekiler: Elma sirkesi*(%51,3), hardal tohumları ve kabukları*, su, tuz. *Organik tarım ürünleri.
Fransa, Arles
...Artisan Popol Meyve sirkesi için mutfak hazırlığı. Malzemeler: kristal sirke 8° 41%, domates püresi 41%, domates püresi, kristal şeker, fesleğen 0,9%, elma pektini, bitkisel yağ, soğan, sarımsak, modifiye mısır nişastası, tuz.
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 136 enerji (Kj) = 574 yağlar (g) = 2.5 / bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 0.3 karbonhidratlar (g) = 23 / bunlardan şekerler (g) = 20 proteinler (g) = 1.4 / tuz (g) = 1.5 Durum: Yeni İÇERİKLER: PUMATTA (Korsika Domatesi) %49, domates püresi, şeker, soğan, şarap sirkesi, whisky PM Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika...
...Bahçe Armutları ve Tropik Mangolar: bir chutney hazırlamak için oldukça uygun bir birleşim. Lezzetlerinin zarafeti, onu şık bir yemeğe eşlik etmek için ideal kılar. Malzemeler: Mango – Armut – Sarımsak – Şekerlenmiş Zencefil – Toz Köri – Tuz – Şeker – Xeres Sirkesi -...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Provence Usulü Dijon Hardalı, Taş Değirmende üretilmiştir. Ets Fallot, 1840'tan beri Bourgogne'de. İçindekiler: su, hardal tohumu, kırmızı biber, alkol sirkesi, tuz, sarımsak, paprika, aromalar, sızma zeytinyağı, baharatlar Cam 210g 190ml...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Fransa menşeli buğday unu, tereyağı, buğday posası, %6.7 mor hardal (şarap suyu, hardal tohumları ve kabuğu, şarap, su, sirke, tuz, baharatlar, sülfatlar), %6.7 eski usul hardal (su, alkol sirkesi, hardal tohumları ve kabuğu, tuz, asidik madde: sitrik asit, aromalar, antioksidan: potasyum disülfiti), tuz. 100g için besin değerleri: Enerji 1875 Kj, 450 Kcal, yağ 31g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 37g, şeker 1.2g, protein 5.8g, tuz 1.4g.
Fransa, Guenange
...Bu sos, çoğu yemeği zarif bir şekilde tatlandırır. Acının gücü, limon suyu ve şeker arasındaki dengeyi takdir ediyoruz; bu, mutfak yaratımlarımıza Asya derinliği katıyor. İçindekiler: Şeker, su, biber püresi (15%), sarımsak, tuz, limon suyu, stabilizatör: xantham sakızı, renklendirici (paprika ekstresi), alkol sirkesi (sülfür), koruyucu (potasyum sorbat). İngiltere'de üretilmiştir 142 Ml 6 000 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...İçindekiler: - Hardal Tohumu * - Alkol Sirkesi* - Rafine Olmamış Tuz - %2,5 Espelette Biber Tozu - Su - *Organik tarım ürünleri Kullanım Önerileri: Bu Espelette biberli hardal, soslar ve salatalar için mükemmel bir lezzet artırıcı olacaktır. Etler ve balıklar için ideal bir baharatlama sağlar. Izgara, fırın yemekleri ve kuzu etlerinin üzerine sürerek yumuşaklığını koruyabilirsiniz. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g'lık kavanozlarda da mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play