... asit E330. Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Kuru meyve el yapımı üretim yeri olan Croc'Ella, Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde, daha kesin olarak Marsilya'da bulunmaktadır. Croc'Ella'da, çiğ soyulmuş, tuzlu kavrulmuş ve tuzsuz kavrulmuş kuru meyvelerin yanı sıra "antipastiler" ve "zeytinler" adında iki ürün yelpazesi de bulunmaktadır. Ambalaj: 2.9 kg'lık kavanoz...
Fransa, Malataverne
...İçindekiler: kurutulmuş mantar karışımı sarı bolete (Suillus luteus veya granulatus) (40%), siyah mantarlar (Auricularia auriculajudae) (25%), istiridye mantarları (Pleurotus ostreatus) (25%), porcini (Boletus edulis) (10%).
Fransa, Vannes
...CULINARI MUNDI, her türlü tatlı veya tuzlu uygulama için gıda bileşenlerinin geliştirilmesi ve üretilmesi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Ürünlerimiz, müşterilerin özel ihtiyaçlarına göre bütün, parçalanmış, küp, granül veya toz halinde sunulabilir. Biz şunları sunuyoruz: - Dehidre sebzeler, otlar ve mantarlar - Tuzlu veya tatlı "Crumble" = çıtır eklemeler ve süslemeler - Aromalı krutonlar...
Fransa, Cuincy
... zenginleştirmek için kullanımı kolay bir ürün yelpazesi geliştirmektedir; bunlar arasında: otlar, tatlı ve acı biber, Espelette biberi, tarçın, sarımsak, biberler, zencefil, köri, zerdeçal, haşhaş, Doğu karışımı, Colombo karışımı, Tex Mex karışımı, Tandoori karışımı, Wok karışımı ve daha fazlası bulunmaktadır. Ayrıca, soğuk hazırlıklarınız, çorbalar, püreler, fondötenler ve soslar için tuzlu dehidre...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play