Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glikoz şurubu, asit düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glikoz şurubu, az yağlı ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glikoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asit düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları...
Fransa, La Rochelle
...Glukoz şurubu (Menşei: Fransa), şeker, tam süt, tereyağı (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, ceviz, invert şeker, sorbitol, Ré Adası tuzu %0.5, Ré Adası deniz tuzu %0.5, doğal vanilya aroması, yumurta akı; Dolgulu: yarı kurutulmuş incir %24 (incir, şeker, doğal vanilya aroması, antioksidan: askorbik asit, asidite düzenleyici: sitrik asit) Ağırlık: 0.250 kg...
Fransa, Gisay La Coudre
... çeşitlerimizin kökenini garanti altına alırken, ürün yelpazemizi genişletmek amacıyla kovanlarımızı 2 saat 30 dakika mesafeye kadar taşımak zorundayız. Bu sayede size çok güzel ıhlamur, orman veya akasya ve lavanta balı sunabiliyoruz. Başlangıçtan beri, saf bal ile yapılan tarifler geliştiriyoruz; örneğin, şeker, süt, yumurta veya yağ içermeyen eski tarifler ile yapılan saf bal zencefilli ekmek...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play