Fransa, Montpellier
...Zencefilimiz, Madagaskar'ın merkezi topraklarında bulunan Anjozorobe Angavo koruma alanından gelmektedir. Bu zencefil, hasat bölgesine birkaç kilometre mesafedeki Mangamila köyünden bir kadın kooperatifi tarafından üretilmektedir. Kadınlar burada zencefili yetiştirir, toplar, ardından dilimler halinde keserler. Son olarak, sabırla güneşte kuruturlar. Böylece, kurutulmuş zencefilimiz taze zencefile kıyasla hiçbir eksiği yoktur. Bu, üretim süreci sayesinde korunan besin değerleri ve organoleptik özellikleri sayesindedir. Size sunduğumuz, olağanüstü ve sıradışı bir baharattır.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Etli şekerlenmiş zencefil dilimleri, çıtır bitter çikolata ile kaplanmış. İçindekiler: şekerlenmiş zencefil (zencefil, şeker), bitter çikolata (kakao çekirdekleri, şeker, kakao yağı, emülgatör ayçiçeği lesitini, vanilya) 100g için besin değerleri: Enerji 1641kJ / 390kcal, Yağ 13g, Doymuş yağ asitleri 7,6g, Karbonhidrat 63g, Şekerler 59g, Protein 2,7g, Tuz 0,03g Sıcaklıktan (16-20°C) ve nemden koruyarak saklayın. Saklama süresi: 6 ay Net Ağırlık: yaklaşık 150g...
Fransa, Paris
...Eskiden, muskat cevizi inanılmaz derecede pahalıydı, ancak bugün her baharat rafında bulunuyor. "Mace" veya "kütle", muskat ağacının meyvesinin kırmızımsı kabuğudur ve ismini, başlangıçta muskat ağacının kurutulmuş çiçeği ile karıştırıldığı için almıştır. İnce ve aromatik tadı, muskat cevizinden daha tatlıdır ve zerdeçal kökü gibi, Ayurvedik öğretilerin ve mutfağın bir özelliğidir. Zencefil parçaları, meyan kökü, tarçın parçaları, limon otu, bütün kakule kapsülleri, zerdeçal dilimleri ve mace karışımımız size enerji ve iyi hissetme sağlar. SU SICAKLIĞI: 100°C DEMLEME SÜRESİ: 5 ila 10 dakika...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play