...Ginkgo, Çin'e özgü ve günümüzde dünya genelinde yetiştirilen bir ağaç türüdür. Ginkgo ağacı, günümüzde başka hiçbir temsilcisi kalmayan Ginkgoales grubunun son üyesidir. Ginkgo ağacının yaprakları toplanır, kurutulur ve nihayetinde ince bir toz haline getirilir.
... alınmalıdır.
Günlük önerilen dozu aşmayın.
Küçük çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. *
Işıktan, sıcaktan ve nemden koruyarak saklayın.
Antikoagülan ilaçlar ile birlikte alım durumunda doktorunuza danışın.
Antidepresan tedavisi gören kişilerde kullanımı önerilmez.
Hamile veya emziren kadınlar için önerilmez.
Ürün, 12 yaş altındaki çocuklara önerilmez.
Günlük maksimum doz 3g Ginkgo Biloba tozu.
... üzerinde olumlu etki yapar
Üzüm çekirdeği özleri: doğal enzimler, hayati B ve E vitaminleri, temel amino asitler, meyve asitleri ile magnezyum, bakır, manganez, bor, molibden, selenyum, çinko gibi mineraller ve iz elementler açısından zengin
Alg tozu:
Isırgan otu: metabolizmayı teşvik edici, kan dolaşımını artırıcı ve damar genişletici etkisi vardır
Deniz buckthorn: çok yüksek C vitamini içeriği...
...16 Aromalı Soğuk İçecek Üretimi için Eğitim Destekleyici Başlatın.
İçerik: 500g Toz
İzomaltuloz, BCAA'lar, Glutamin, Arginin, Tirozin, Kreatin, Taurin, Guarana, Beta-Alanin, Vitamin C, Tribulus, Maca, Yeşil Çay, Kafein, Ginkgo Biloba, Çinko, Tatlandırıcı: Sukraloz, Asidik Madde: Limon Asidi, Aroma: Portakal, Boya: Allularot
25g tozu 250ml su ile karıştırın. En iyi sonuç için antrenmandan 20 dakika önce alın.
Açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir. Ürünü kapalı, kuru, ışık geçirmeyen bir yerde ve oda sıcaklığında (15 – 25° C) saklayın.