İspanya, Madrid
...Farklı ahtapot yemekleri hazırlamak için mükemmel şekilde pişirilmiş ahtapot bacakları, 'a feira' gibi, ızgara veya tavada kızartılmış.
Finlandiya, Turku
İspanya, Santoña-Cantabria
...Haşlanmış ahtapot bacakları, tüketimi kolaylaştıran vakumlu ambalajda tekil birimlerde sunulmaktadır. Haşlanmış patateslerin üzerine dilimler halinde kesilebilir, üzerine pul biber serpilebilir, sızma zeytinyağı ile gezdirilebilir ve birkaç tane iri tuz eklenebilir. Ayrıca, ızgara veya mangalda pişirmek için de idealdir ve soslar veya diğer hazırlıklar için de kullanılabilir.
Polonya, Warszawa
...100% İtalyan zeytinyağı, Ogliarola ve Coratina zeytinlerinden üretilmektedir: bu zeytinyağı, Coratina'nın baharatlı ve acı notalarıyla, Ogliarola'nın nazik dokunuşunun varlığıyla yumuşatılmıştır ve Apulia'nın kalbi kadar yoğun bir koku ve meyvemsi notalar oluşturur. UYUMLU OLDUĞU YEMEKLER: Domatesli bruschetta, ton balığı carpaccio, mantar salataları, ızgara radicchio, sebze çorbaları, sosisli makarnalar, haşlanmış ahtapot, kırmızı etler veya av etleri, olgun sert peynirlerle çok iyi uyum sağlar.