İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (sarmısak, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, sarmısak ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, eşsiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.
Fransa, Isle
Deneyimden doğan bir uzmanlık MONGIN şirketi, birkaç nesildir endüstriyel bıçaklar ve kesim aletleri üretmektedir. Son birkaç on yılda edindiğimiz üretici becerileri ve uzmanlık, kesimle ilgili tüm sorunlarınıza yanıt verme yeteneği sunmaktadır. Ticari ve teknik ekiplerimiz, bıçaklarınızın kesim kalitesini ve ömrünü artırmak için size ortak çözümler sunacaktır. Ve faaliyetlerinize özgü özellikler...
İtalya, Carbonara Al Ticino
...Geniş bir ürün yelpazesi için lezzetler üretiyoruz: soslar, et suyu, çorbalar, doldurulmuş makarna, et ürünleri, hazır yemekler, atıştırmalıklar vb. Özellikle birçok "et türü" formülasyonuna odaklanıyoruz; bu, aşağıdaki işleme lezzetlerinin geliştirilmesini içeriyor: Kızarmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Haşlanmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Balık...
...Maiski macaroni ham kaas, klasik Mac&cheese'in harika bir versiyonu ama tipik Belçika versiyonu ile, lezzetli haşlanmış jambon küpleri, al dente haşlanmış makaroni ve zengin peynirli beşamel sos ile hazırlanmış, üzerine bir tutam muskat eklenmiş, başarı garantili!
...Malzemeler: yaz siyah trüf (Tuber aestivum Vitt.), zeytinyağı, tuz, aroma. Öneriler: makarna yemekleri, carpaccio, haşlanmış veya fırınlanmış beyaz etler için idealdir ve hatta bazı tatlılarla bile eşlik edebilir. Ayrıca 500 g formatında da mevcuttur.
Yunanistan, Corinth
...Taze ve doğal tadıyla her zaman tüm makarna yemekleriyle mükemmel bir şekilde bir araya gelmeye hazır en klasik sos. Yavaş pişirilmiş sümüklü böceklerin yerel otlarla birlikte eklenmesi, hazır servis sosu olarak, kendi tarifleriniz için bir baz olarak veya üzeri için kullanmak üzere mükemmeldir. Ayrıca bunu pirinç, kinoa, fasulye ile karıştırabilir, omlet, haşlanmış sebzeler veya patates kızartması içine ekleyebilirsiniz. Hazır sos, sadece ısıtın ve tadını çıkarın!
Ukrayna, Dnipro
...Vakumlu paketlerde çeşitli çeşit ve tatlarda pastörize yemekler. Yemek örnekleri: MANTARLI VE SÜTLÜ SOSLU SÜTLAÇ İçindekiler: irmik makarna, soğan, mantar (şampiyon), sosis, krema, yeşillikler, baharatlar. TAVUKLU PATATES SATSEBELİ SOSUNDA İçindekiler: patates, tavuk, mısır, havuç, dolmalık biber, bezelye, kuşkonmaz, taze fasulye, soğan, kereviz, Satsebeli sos, yeşillikler. BALIKLI VE SEBZELİ...
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Aperitifler, kanepeler, antipasti, balık çorbaları, belirgin tatlı balıklar, haşlanmış sebzeler, soslu makarna, risotto. Not Sülfür içerir. Kapasite: 1,5 ltl Kod: 08295 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %11 Ülke: İtalya Bölge: Piemonte Üzümler: Denge içinde beyaz üzüm çeşitlerinden oluşan karışım. Renk: Açık saman sarısı. Koku: Yabani çiçeklerin hafif aroması, karakteristik. Tat: Kuru, tuzlu, taze ve uyumlu.
İtalya, Sassello
...Trüf mantar kremamız eşsiz bir üründür. Kanepeler veya krutonlar üzerinde aperitif olarak, makarna, risotto, haşlanmış/kızartılmış sebzeler, etler veya birçok başka tarifte sos olarak mükemmel bir yayılma sağlar. Doğrudan ışık almayan serin bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra, yağ ile kaplı olarak buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde kullanın. İÇİNDEKİLER: Mantar, Trüf, sızma zeytinyağı, tuz, doğal aromalar Raf ömrü: 30 ay, farklı formatlar mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play