Almanya, Heidelberg
...Leek G/W 10x10 STD, hafif soğan tadına sahip ince doğranmış, kurutulmuş pırasa ürünüdür. Çorbalar, güveçler ve çeşitli yemeklerde baharat bileşeni olarak mükemmeldir.
Polonya, Brzozów
...Nohut, fırınlanmış sebzeler (havuç, soğan, kereviz) ve kurutulmuş domatesler ile hazırlanan lezzetli ve sağlıklı domates püresi. Ekmek, sandviçler veya tostlar için harika bir ek olarak kullanabilirsiniz. Hafif bir kıvama sahip, kolayca sürülüyor, hoş ve hafif baharatlı bir tadı var. Protein, lif, vitamin ve mineraller içerir. &nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> haşlanmış nohut %34,8 (nohut...
İtalya, Imperia
... bulacaksınız. Eşleşmeler Zengin ve sarıcı tadı, her türlü makarna için mükemmel hale getirir. Lezzeti artırmak için hafifçe ısıtıldığında, hafif al dente makarnanın üzerine doğrudan dökülebilir. Yine, ürün yelpazemizdeki diğer soslar gibi, sandviçler ve bruschetta için de ideal bir yan yemek. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 3 gün içinde tüketin. Kod:SUOL 180...
Avustralya, Sydney
...Smith'in İnce Kesilmiş Patates Cipsleri, Smith’in Kıvrımlı cipslerinden aldığınız aynı kaliteyi ve harika tadı sunar, ancak daha ince, çıtır bir cips ile daha hafif bir lezzet sunar. Farklı çeşitler mevcuttur, örneğin: Orijinal, Ekşi Krema & Soğan, Tatlı Biber & Ekşi Krema, Tuz & Sirke ve daha fazlası. Boyut: 175g Karton Miktarı: 12 Birim Palet Miktarı: 48 Karton Avustralya Menşeli: Evet...
Almanya, Bad Bentheim
...Karma Curry baharat karışımı Bu özel baharat karışımı %100 doğaldır, katkı maddesi içermez. İçindekiler: kişniş*, zerdeçal*, hardal tohumları*, ham şeker*, ince deniz tuzu, çemen tohumları*, soğan*, sarımsak*, zencefil*, kimyon*, acı biber* Bu karışım tipik bir curry kokusuna sahiptir ve tadı hafif. Curry baharat karışımı uygulamaları Bu lezzetli baharat karışımıyla en lezzetli curry'i yapın. Tavsiye edilen ekleme Baharat karışımını görünüm ve tat sonrası ekleyin.
Almanya, Hamburg
..."Beyaz Sarımsak", çünkü bu isimle anılan özel bir sarımsak türü yoktur. Sarımsak, genel olarak soğan bitkisi olan ve yüzlerce farklı çeşidi bulunan, her birinin kendine özgü özellikleri olan bir bitkidir. Sarımsak başları tipik olarak, kağıt benzeri beyaz veya pembe bir kabukla kaplı birkaç ayrı dişten oluşur. Sarımsağın tadı ve aroması, çeşidine ve sarımsağın yaşına bağlı olarak hafif ve tatlıdan keskin ve baharatlıya kadar değişiklik gösterebilir.
Fransa, Perpignan Cedex
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır. Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi. Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
Almanya, Stegaurach
...Parmak yiyecek klasiği büyükler ve küçükler için. şekillendirilmiş, pane yapılmış, kızartılmış gevrek pane ve sulu bir ısırık hafif baharatlı umami tadı (et benzeri) Profesyonel ipucu: Parmak yiyecek olarak veya atıştırmalık olarak dip soslarla ya da salataların üzerinde veya dürümde topping olarak. İçindekiler Su, %20 pane (pirinç unu, nişasta, nohut unu, mısır unu, su), %7 tekstüre bezelye...
Fransa, Paris
... artırmakta ve hafif tatlı, karamelden meyan köküne kadar değişen tadı, kurutma süresine bağlı olarak, temel beş tat arasında yer alan umami olarak kabul edilmektedir. Siyah sarımsak, özellikle çok yönlüdür ve birçok tarifte, başlangıçtan tatlıya kadar kullanılmaktadır. Gurme şefler ve yıldızlı şefler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Ean13:3701511709891 Referans: SiyahSarımsakBioAOPVoghieraKreması1...
Fransa, La Rochelle
...Güneş rengi ve sıcak tadı, midye yemeklerinizi mükemmelleştirmek için ideal bir müttefik. Bu hafif köri, sarımsak, maydanoz, soğan ve kekik karışımı, beyaz etlerinizi, soslarınızı ve mangal hazırlıklarınızı da ön plana çıkaracaktır. AĞIRLIK: 0,100 kg...
Fransa, Levallois Perret
...Ateş biberi, hafif acı ve çok aromatik bir tadı olan küçük bir kırmızı biberdir. Ateş Biberinin Mutfaktaki Kullanımları: Ateş biberi, fesleğen, çemen, rezene, karanfil, zencefil, sarımsak, kişniş, kimyon, mercanköşk, maydanoz, kekik, tarçın ve soğan ile de iyi bir uyum sağlar. Zeytinyağlarını, çorbaları, sosları, sebze garnitürlerini, kırmızı etleri, kümes hayvanlarını ve balıkları... hafifçe tatlandırır ve lezzetini artırır. Ateş Biberinin Faydaları: C ve A vitaminleri, folik asit, potasyum ve E vitamini açısından zengindir.
Fransa, Ham
...Guérande Tuzu, ayı sarımsağı ile aromatize edilmiş, Guérande'deki tuzlu bataklıklardan elle toplanan Guérande tuzu ile hafif sarımsak ve soğan tadına sahip bir yabani bitki olan ayı sarımsağının lezzetli bir birleşimidir. Bu aromatik karışım, Guérande tuzunun mineral zenginliğini ayı sarımsağının hoş aromasıyla birleştirerek yemeklerinize ince bir dokunuş katar. Guérande Tuzu, ayı sarımsağı ile...
Fransa, St-Laurent-Blangy Cedex
...Güzel bir canlı yeşil renkte, küçük bir siyah dokunuşla, bu filizlenmiş tohum hem lezzet hem de güzellik açısından zengindir! Çiğ soğan gibi tüm yemeklerinize bir baharat katacak ve hafif (ve yavaş!) pişirildiğinde tadı yumuşayarak buharda pişirilmiş pırasaya yaklaşacaktır. Denemeye ve benimsemeye değer!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play