Belçika, Beringen
...Hanger biftekler bulması zor olabilir çünkü her hayvanda sadece bir tane vardır. Özellikle yumuşak olmasa da, güçlü bir lezzete sahiptir ve en iyi yüksek ateşte hızlı bir şekilde pişirilir.
Hollanda, Enschede
... - Bavette, Vinkenlap, (kıyma, tartar) Flat Iron Steak - Sukade Filet Mignon - Ossenhaas (Ossenhaas'ın ucu) Fillet - Ossenhaas, haşhaş bifteği Hanger Steak (veya Butcher’s Tenderloin) - Longhaas Mock Tender - Omuz Kısmı Prime Rib - Côte de Boeuf Round - Üst Bacak Rump Cap - Kuyruk Parçası, Picanha Rump Steak - Biftek Short Loin - İnce Bel Shoulder Clod - Çiçek Parçası (Carpaccio) Sirloin - Kalın Bel Skirt Steak - Orta Kısım, Çevre Tenderloin - Ossenhaas Top Round Steak - Kangal Biftek...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play