Almanya, Heidelberg
...Bu hardal tohumları, soslara, soslara ve beyaz veya kırmızı etlere taze ve baharatlı lezzetlerini katacaktır. İnce çam fıstığı tadı da sebze bazlı tüm yemeklerle iyi gidecektir.
Fransa, Mietesheim
... mayonez (ayçiçek yağı, su, hardal (su, hardal tohumları, sirke, tuz, koruyucu: sodyum bisülfit), modifiye nişasta, dehidre yumurta sarısı, tuz, sirke, süt proteinleri, şeker, asidik madde: sitrik asit, antioksidanlar: askorbik asit, sodyum askorbat, doğal aromalar, kıvam artırıcı: xantham gum, koruyucu: sodyum disülfid), su. 100g'lık kavanozda ve 1kg'lık kova halinde mevcuttur.
Fransa, Guenange
... yükümlüdür. Bunu bir sos olarak, Diable tarzı paletlerinizde, sebze woklarınızda ve özellikle tavuklarınız için kullanabilirsiniz! Malzemeler: Alsace HARDALI %41 (su, HARDAL tohumları, sirke, tuz, baharatlar, doğal aromalar, sodyum bisülfit), Alsace IGP balı %20, limon suyu, sirke, sarımsak, tuz, zencefil, Provence otları Fransa'da üretilmiştir 250 Ml 0 (Scoville Ölçeği)...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play