...Heide Presshonig
Farklılık: kırmızımsı kahverengi; Kıvam: kremalı, jöle benzeri; Tat: güçlü aroma, yoğun koku
500 g — Sipariş No. 116 10,50 €
Ahrens Arı Yetiştiriciliği HeideBalı Alman Balı arıcılardan satın alın
Ahrens Arı Yetiştiriciliği Alman Balı arıcılardan satın alın Üretim örneğin; Heidebalı, kanola balı, çam balı, karabuğday balı, ıhlamur balı ve diğerleri.
...Heidebalı, eşsiz lezzetli aromasına borçlu olduğu için bal dünyasında tartışmasız popülerdir. Kristalize olmuş formu da bazı müşteriler arasında oldukça talep görmektedir. Peteklerden akabilmesi için heidebalı, sıkma işlemi sırasında iki kez işlenmelidir. Ağustos sonu heide içinde bir yürüyüş, bu mor güzelliğin tüm ihtişamını ortaya çıkarır.
Yapı: jelimsi, kırmızımsı kahverengi
Tat: güçlüden acıya
Ayrıntılar: Jelimsi yapısı nedeniyle sıkması daha zordur.