...İnceltilmiş Standartlar ICUMSA 45 Polarizasyon: 99.90 derece min. Kül içeriği: 0.04 max. Çözünürlük: %100 kuru ve akıcı. Renk: Kahverengi Radyasyon: normal Granülasyon: ince ile orta Nem: 0.5 % max. Manyetik parçacıklar: 4mp/k So2: 70 mg/k Kükürt dioksit: 20 mg/kg min. Tortular: yok. Koku: herhangi bir koku yok Redüktör şeker: 0.05 % max. Hpn staph aureus: yok. Ambalaj: Alıcının talebine göre...
Hollanda, Etten-Leur
...Şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilen, arıtılmış ve filtre edilmiş şurubun kristalize edilmesiyle üretilen gıda sınıfı ürün sunuyoruz. Bu ürün, en popüler şeker çeşitlerini üretmek için kurutulmuş ve elenmiştir. Rengi beyazdır ve sakkaroz içeriği %99,85'tir. Bu ürün, pazar konumuna bağlı olarak İnce Granül Şeker veya Ekstra İnce Granül Şeker olarak adlandırılabilir.
Hollanda, Oudeschild
...Menşei Brezilya ICUMSA 45 ICUMSA Zayıflatma indeksi birimleri Yöntem # 10-1978 Kül içeriği %0.04 Maksimum Ağırlıkça Nem %0.04 Maksimum Ağırlıkça Manyetik Parçacıklar 4 mg/kg Çözünürlük %100 KURU & Serbest Akışkan Granülasyon İnce Standart Polarizasyon 99.80° Minimum Maks AS 1 P.P.M. Maks OS 2 P.P.M. Maks CU 3 P.P.M. Renk Parlak Beyaz Tortular YOK Radyasyon Normal, sezyum veya iyot varlığı olmadan SO2: Sertifikalı SO2 70 MG/KG MAKSİMUM Madde Katı, Kristal Koku Herhangi bir Koku İçermiyor Hasat Son Hasat...
Hollanda, Amsterdam
...Toz Agave Şekeri, granüle edilmiş agave şekerinin ince bir toz haline getirilmesiyle yapılır. Granüle agave şekerleri gibi, normal şekerden yaklaşık %40 daha tatlıdır ve kolayca çözünür. Endüstriyel tariflerde, agave şeker tozu sert dokulu şekerlemelerin, sert dokulu fırın ürünlerinin ve özellikle toz tatlandırıcı gerektiren diğer her şeyin üretiminde kullanılır. KAYNAKLAR: Meksika TOPLU PAKETLEME: 20 kg torba...
Hollanda, Boxtel
... idealdir. Ayrıca yazı yazmak ve ince süslemeler için de fondanı kullanabilirsiniz. İçindekiler: Siyah Şeker (AB menşeli), glukoz şurubu, su, stabilizatör E471, sitrik asit E330, koruyucu E202, renklendirici E104, E124, E133. Parlak Mavi Şeker (AB menşeli), glukoz şurubu, su, stabilizatör E471, sitrik asit E330, koruyucu E202, renklendirici E133. Parlak Yeşil Şeker (AB menşeli), glukoz şurubu, su...
Hollanda, Amsterdam
...Piarum hurmaları, İran'ın güney kesiminde en bilinen ve en önemli hurmalardan biridir. Lezzetli, etli ve %15 nemli yarı kuru bir yapıya sahiptir. Bu eşsiz hurmanın rengi koyu kahverengidir. Piarum hurmaları ince bir kabuğa sahiptir ve düşük şeker içeriği nedeniyle diyabetik insanlar için uygundur. Genellikle organiktir ve hasat sırasında herhangi bir kimyasal kullanılmaz; bu tür hurmaların yıkanabilir olduğu belirtilmektedir. Piarum hurmasının boyutu 4-6 cm arasında değişmektedir ve hasat zamanı Eylül ortasıdır.