... Kazeinat Soya Proteini Bitkisel yağ Stabilizatörler Emülsifiye edici Serbest akış ajanı Kimyasal: Yağ >= 58% Karbonhidrat >= 25% Protein (N X 6.38) >= 0.1% Nem <= 5.0% Mikrobiyolojik: Toplam Plaka sayısı <= 10000/g E-coli <= 90/100g Salmonella - Negatif Fiziksel Renk: Krema rengi/açık sarı Tat & kokular: Tipik Yanmış parçacıklar (ADPI): disk A Ambalaj: 25 kg'lık kağıt torba içinde PE torba iç astar Depolama: İyi havalandırmaya sahip kuru ve korunaklı bir depoda saklayın. Palet yüksekliği 10 kutuyu geçmemelidir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play