No results

Sonuç bulunamadı
"i̇nce pancetta"

Ürün için "pancetta"
Pancetta Baş
Pancetta Testa...
Tuzlu Pancetta ile Karabiber
50% Duroc ırkı domuz etinden 2 ay süreyle tuzlanmış ve kurutulmuş pancetta, karabiberle kaplanmıştır.
Pancetta 'Ravanetti' 12 ay
Yağlı ve baharatlı salam, domuzun karnından elde edilir...
Rulo Kalabriya Pancetta - Kalabriya Şarküteri Ürünleri
Yuvarlak pancetta, domuzun ince karın kısmından elde edilir. Bu kısım, el ile dikkatlice yoğrulur ve Calabria'ya özgü baharatlarla tatlandırılır. 70 g...
Rulo Pancetta - 40 gün olgunlaştırılmış ulusal et
Enerji değeri 379kcal 1573kj Yağlar 30g doymuş yağlar 11g Karbonhidratlar 1,3g şekerler 1,2g Proteinler 26g diyet lifi 0,02g tuz 9,4...
Prosciutto, Salam, Finocchiona, Pancetta - Toskana Şarküteri
SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO ...
Carbonara için pancetta'mız - küp doğranmış
Tuz ve baharatlarla işlenmiş, meşe odunu ile hafifçe tütsülenmiş. Carbonara, amatriciana gibi makarna yemeklerini tatlandırmak ve her türlü makarna so...
İber Jambonu
İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
Sığır Pancetta - Halal
Sığırın karın bölgesinden elde edilen salume, kısa bir süre tuzlanır, ardından akan su ile yıkanır, karabiber ve doğal baharatlarla tatlandırılır, olg...
Akdeniz karışımı
Patlıcan, zeytin, domates ve biberler, soslarınıza, et harçlarınıza, pişirilmiş balıklara, terinlere ve diğer mutfak hazırlıklarınıza tipiklik kazandı...
Sığır kuyruğu
Sığır kuyruğu, zengin, jelatinli eti ile bilinir ve haşlama ve yavaş pişirme tarifleri için mükemmeldir. "Oxtail stew" gibi yemeklere derin, tuzlu bir...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Bonfile
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+...
Chorizo
Chorizo U'muz, size her renkten bir deneyim sunacak! Hafif baharatlı bir tat ve yumuşak bir doku. Güzel turuncu rengi ve sıcak tatlarıyla, ondan vazge...
Güzellik Adası'ndan Panzetta
La Panzetta de l'Île de Beauté, en az 3 hafta olgunlaşan domuz göğsüdür. Her bir parça yaklaşık 350g ağırlığında olup, 10cm uzunluğundadır. Ambalaj: ...
Domuz sırtı
Monte Safira'nın Domuz Filetosu, markanın kalite ve geleneğe olan bağlılığını örnekleyen birinci sınıf bir domuz filetosudur. En iyi yerel etlerden te...
Arka et
Arka Et, et severler için popüler bir seçimdir, yumuşak bir doku ve zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu et, kalitesi ve ...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Pincho Moruno
İÇİNDEKİLER: Domuz eti, mantar (17%), su, tuz, mısır nişastası, baharatlar, dekstroz, koruyucu (sodyum sülfiti), antioksidanlar (E301, E331) ve renkle...
Maydanoz
Polonyalı taze sebze ithalatçıları ve dağıtıcıları Her bir ürünü ekolojik ve konvansiyonel versiyonunda sunuyoruz...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play