Gıda kalitesinde N2O, gıda endüstrisinde kullanılan ve bu nedenle de doğru kaliteye sahip olan bir dinitrojen oksittir. Çünkü bu formdaki dinitrojen o...
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Hamile ineklerimiz 1. ile 8. ay arasında hamiledir. Sağlık durumu çok iyidir.
Ağırlık: 450 ile 600 kg
Hamilelik: 6 - 8 ay
Süt verim kapasitesi: Günde...
Et yönlü 50 günden kesime kadar ekstrüde tavuk yemi
(üretim oranı: 200 g/baş/gün)
İÇERİK: Buğday, Tam yağlı soya, Et ve kemik unu, Balık unu, Ayçiçek...
Yüksek kaliteli yumurta üretimini garanti etmek için yumurtlayan tavuklar için mükemmel bir yem.
Hem amatör hem de profesyonel çiftlikler için uygun ...