Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Bu Entre lunes şarabı ne güzel bir lezzet! %90 Merlot ile oluşturulan bu güzel keyif şarabı, aromasıyla oldukça dengeli bir şekilde öne çıkıyor. Burada, siyah meyvelerin (erik, böğürtlen) lezzetli notaları, bir tutam karabiber ve çikolata dokunuşuyla birleşiyor; hepsi güzel bir ferahlık içinde. Basit ama lezzetli ve harika bir fiyat-performans oranı! Miktar: 75cl Tür: Kırmızı şarap Üzümler: %90 Merlot, %5 Grenache, %5 Syrah IGP: Cévennes Saklama: Hemen içilebilir ve 2025 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 16-18°C...
...Üretim alanı: Lecce ilinin bazı ilçeleri. Üzümler: %100 Primitivo. Yetiştirme sistemi: alberello. Toprağın doğası: alüvyon kökenli, derin, orta dokulu ve kireçli alanlara eğilimli. Şarap yapımı: Üzümlerin saplarının ayrılmasından (ezme olmadan) sonra, şıra 24-25°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabuklarla temas halinde fermente edilir. Daha sonra bir kısmı meşe fıçılarda, bir kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: 3 yıl ve üzeri, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, belirgin erik ve kiraz notaları ile.
Fransa, Carquefou
... terrini, girolle mantarlı ördek foie gras parçaları ile konfit domuz yanak terrini, morille mantarlı dana işkembesi terrini. * Eski usul mantar, foie gras, somon, St-Jacques ile beyaz sosis Kış serisi: * Eski usul sosis: Toulouse sosisi * Yarım tuzlama: diz, göğüs, omuz * Eski usul tütsüleme: sosis, diz, göğüs, omuz * Kasap spesiyaliteleri: rosto (Orloff, pastırma, tütsülenmiş, erik ile...) Yaz serisi: * Eski usul sosis: chipolatas, otlu chipolatas, merguez, brase sosis, kıyma, harç, ızgara chorizo, filet mignon...
...Bu üretim havzası, 2002 yılından beri IGP Agen Erikleri bölgesidir. B.I.P.'nin amacı, üreticiler ve işleme şirketleri gibi erik pazarındaki ortaklar arasında sürekli bir istişareyi sürdürmektir. Bu, üretici ve işleme organizasyonlarından alınan gönüllü katkılarla finanse edilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler