İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... kızartılmış yumurtalar, omletler, trüf tostu, pizza, et sosu, makarna, risotto, lazanya, peynir, püre, balık, trüf sirkesi ile salatalar ve hayal edebileceğimiz diğer her türlü tabak. Dikkat edilmesi gereken bir nokta, zeytinyağlarının pişirme için kullanılmaması gerektiğidir; çünkü ısı, tadı bozabilir, bu nedenle sadece önceden hazırlanmış tabakları süslemek için kullanılmalıdır. Hidroksitirosolün anti-inflamatuar aktivitesi, belirli bir alerji karşıtı kapasiteyi güçlendirir, tuber melanosporum.
İspanya, Las pedroñeras
...El Ajo Spring Violeta, keskin tadı ve zarif aromasıyla bilinir, bu da onu balık ve deniz ürünleri yemeklerini zenginleştirmek için ideal bir seçim haline getirir. Kısa raf ömrüne rağmen, yetiştirmeye kolay uyumu ve yüksek verimi, onu çiftçiler ve şefler arasında popüler bir çeşit haline getirir. Bu sarımsak, kendine özgü bir tat ve benzersiz bir mutfak deneyimi arayanlar için mükemmeldir. Geniş...
İspanya, Murcia
...Bonito del Norte, Haziran ile Ekim ayları arasında, seçici balıkçılık ekipmanlarıyla, tek tek, kancalarla yakalanır. Beyaz ve yumuşak eti, hafif tadı ve sulu dokusuyla karakterizedir. Konserve edilir ve hafif bir turşu sosuyla kaplanır. Gluten içermez. Çölyak hastaları için uygun bir gıda.
İspanya, Santoña (cantabria)
...Kuzey İspanya Ançovasını zeytinyağında, 140 gram, "DENİZDEN YEMEK" markası Bu gerçekten şaşırtıcı, kuzey İspanya ançovalarınızı roquefort peynir ve cherry domates ile alın ve tadı sizi şaşırtacak. Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir. Yarı konservelik, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, yağı ile kaplayın ve 5 gün içinde tüketin. Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılmalıdır. NUTRİSYON BİLGİLERİ: (100 g süzülmüş ürün başına) ENERJİ DEĞERİ: 217 kcal (908 kJ) YAĞ: 13 g KARBONHİDRATLAR: < 1 g PROTEİN: 25 g TUZ: 13 g...
İspanya, Reus ( Tarragona )
...Calçotada'da calçots'u batırmak için vazgeçilmez geleneksel salsa. Hafif baharatlı tadı ve hafif dokusuyla Calçots Salsa, ayrıca balık, deniz ürünleri, sebzeler ve salatalarla mükemmel bir şekilde eşlik eder.
İspanya, Granada
...Cervecería Bajo de Guía, net bir değer önerisi ile doğmuştur: tadı maksimum ifadesine ulaştırmak. Andalucía bölgesinin tipik ürünlerini keşfederek, Bajo de Guía, uzun Andalusya geleneğini her bir yemeğinde eşsiz bir özgünlükle mükemmel bir şekilde birleştirmeyi başarmıştır. Taze balık ve deniz ürünleri, on yılı aşkın bir deneyime sahip olan Cervecería'mızın kimlik özellikleridir ve her geçen gün...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play