İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Iberik domuzlarımızın en seçkin etleriyle yapılan Meşe Palamudu ile Beslenen Iberik "Doğal" Chorizo, yoğun kırmızı-turuncu rengi, yumuşak dokusu ve orta sertliği ile dikkat çekerken, hazırlanmasında kullanılan paprika ile hafifçe öne çıkan yoğun bir aromaya sahiptir. Hazırlanmasında kullanılan Iberik presa tarafından verilen yoğun ve etkileyici lezzeti ile Chorizo, en seçici damakları fethetmektedir. SKU: N / A Gönderim ağırlığı: N / A...
İspanya, Monroyo (teruel)
...Bu ev yapımı chorizo'nun hazırlanmasında, "Denominación Origen Teruel" Duroc domuzlarının seçkin parçaları, örneğin omuz ve yağlı kısımlar, seçilmiş baharatlar ve doğal bağırsaklar kullanılmaktadır. Bu da ona yoğun ve karakteristik bir tat kazandırmakta, ayrıca oldukça sağlıklı bir ürün olmasını sağlamaktadır.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... içerik. Yapay E’ler yok. Ağırlık: 0,280 Kg Dağıtım ve taşıma koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda ise 5ºC'nin altında saklanmalıdır. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein Ağırlık: 0,280 Kg...
İspanya, San Pedro Manrique (soria)
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...İÇİNDEKİLER: domuz eti ve pastırma, tuz, baharatlar, dekstroz, nişasta, şeker, antioksidanlar (E331, E301) ve koruyucu E250. Doğal domuz bağırsakları. Süt ve soya proteini izleri içerebilir.
İspanya, Alcobendas
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Kıyma veya parçalanmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bir üründür. Brisa İber Domuzları Brisa İber domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İber ürünleri ortaya çıkarmaktadır. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örneklerin kökeni, ünlü...
İspanya, Murcia
...Seçilmiş yağsız parçalar ve İberik domuzundan marmore edilmiş et ile yapılmıştır. Seçilen baharatlarla (kırmızı İberik chorizo için paprika) tatlandırılmış ve doğal bir kurutma tesisinde kurutulmuştur.
İspanya, Tudela (navarra)
Leframa, yavaş yavaş iki temel ilkeye dayanarak büyüyen bir aile şirketidir: sıkı çalışma ve müşterilerimize en iyi ürünü sunmak için maksimum kalite. İşimizi seviyoruz ve bunu tüm ürünlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Ürünlerimiz: TAZE Sosis, ÇISTORRA, KURU VE TAZE CHORIZO, LONGANIZA, KURUTULMUŞ PANCETA, DOMUZ BACON, MARİNE LOMO, BEYAZ CHORIZO, CULARES. Tüm ürünlerimiz doğal bağırsak ile yapılmaktadır. Navarra Zanaatkarları ve Reino Gourmet damgasına sahibiz ve şimdi ayrıca bir organik ürün yelpazemiz de var.
İspanya, Aracena
...Jabugo jambonunu, Aracena Doğal Parkı ve Picos de Aroche'nin havasında, en az 24-36 ay boyunca el yapımı olarak olgunlaştırıyoruz. JABUGO Jambonumuza gösterdiğimiz özen ve titizlik, onu tam olgunluk noktasında sunmamıza olanak tanır. Ayrıca, bellota iberik jambon, iberik paleta, iberik sırt, ekstra morcón, iberik chorizo, iberik salchichón ve dilimlenmiş iberik şarküteri ürünleri de sunmaktayız. Bu kanaldan bizimle iletişime geçin, size gecikmeden yardımcı olalım.
İspanya, Cuellar
Biz, iberik domuz yetiştiriciliği ve ürünlerinin üretimiyle uğraşan küçük bir aile işletmesiyiz. Her kış geldiğinde kendi kesimimizi yapardık: chorizo, salchichón, morcilla vb. Bir gün bir adım daha atmaya ve ürünümüzü piyasaya sunmaya karar verdik. Arkadaşlarımız ve ailemiz tüm sucuklarımızı çok seviyor. O halde neden bu kadar doğal ve lezzetli bir ürünü başkalarına sunmayalım? İşte buradayız...
İspanya, Sevilla
... talep gördüğünü söyleyebiliriz. Zeytinyağı, Akdeniz diyetinin temel ve karakteristik bileşenidir. Endülüs topraklarından gelen bu yağ, esasen mutfak kullanımı için olup, sağlık açısından oldukça faydalıdır. Ayrıca, aşağıdaki gibi diğer ürünlerimiz de bulunmaktadır: - Şarap - beyaz, kırmızı veya rosé - Şarküteri - İber şarküteri ürünleri, korunmuş, marine edilmiş veya sucuk haline getirilmiş etlerdir. En bilinenleri arasında chorizo, salchichón, lomo ve butifarra, morcón veya et dolması gibi diğer sucuklar bulunmaktadır. - Peynirler - Cabrales, Payoyo, Boffard veya manchego...
İspanya, Logroño
... Paletler D.O. Jabugo. 2. Deniz Konserveleri: Sırt Kısmı, Sosis, Chorizo, Koyun Peyniri, Keçi Peyniri, Ton Balığı Filetosu, Ventresca, Midye, Kuzey Bonito. 3. Tuzlama Ürünleri: Yarı Konserve, Aromalı Zeytinyağları, Bal, Krema. Almadraba Ton Balığı Mojama, Maruca Havyarı vb... Ançüez, Morina vb... Trüf, Siyah, Doğal vb. ile aromalandırılmıştır. Tedarikçilerimiz arasında, geleneksel, gurme, organik ve...
İspanya, Calera De León
25 yıldan fazla bir süredir safkan İber domuzu yetiştiriciliği yapıyor ve Pata Negra Bellota jambonları (100% İber jambonları) üretiyoruz. Küçük bir aile işletmesi olarak, üretimimiz oldukça sınırlı ve tamamen el yapımı, doğal ve geleneksel yöntemlerle gerçekleştirilmektedir. Ürünlerimiz: Pata Negra Bellota jambonları, chorizo, sucuk, kan sosisi, lomo, coppa, panceta... ve geleneksel İber...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play