İspanya, Pedro Muñoz
...Soyulmuş siyah sarımsak dişleri. Kolay kullanım, israf yok. Cam kavanoz. Doğal taze sarımsak ile üretilmiştir. Katkı maddesi yok. Renk: Siyah Aroma: Meyvemsi Tat: Tatlı. Meyan kökü, kuru erik notaları. Net ağırlık yaklaşık: 60 gr. Olgunlaşmış bir meyve gibi doğrudan tüketim için. Gastronomi ürünü, otelcilik, meyve sebze dükkanları, doğal ürünler, diyetisyenler, gıda mağazaları, catering, küçük ve büyük süpermarketler veya taze sarımsak kullanan diğer yerler için. Mutfakta baharat veya yan ürün olarak kullanılabilir.
İspanya, Valladolid
... eller için ve ülserler ile egzama tedavisine yardımcı olmak için önerilir. Herhangi bir vücut bölgesine uygulanabilir. Kullanım şekli: Biraz Shea Yağı'nı ellerinize uygulayın ve yağ haline gelene kadar nazikçe ovun. Tedavi edilecek bölgeye uygulayın ve tamamen emilene kadar masaj yapın. 50 ml'lik kavanoz C.N:183353.2...
İspanya, El Prat De Llobregat (barcelona)
... hijyenik koruması. Modeller M-8A Soğuk su için bir butonla çalışan kuğu boynu. Su jeti yok. M-88A Soğuk su için kuğu boynu. Soğuk su jeti. Her ikisi de manuel bir butonla çalıştırılır. M-88AFO Üç sıcaklıkta su: her mevsim için idealdir. Soğuk su için butonla çalışan kuğu boynu. Üç sıcaklıkta su jeti. Soğuk: pedalla çalıştırılır. Doğal: butonla çalıştırılır. Karışık: hem pedalla hem de butonla aynı anda çalıştırılır. Soğutma gücü (W): 600 Tüketim (W): 230 Voltaj 230V 50Hz tek faz (A): 1.1 Soğutma kapasitesi (ortam sıcaklığı: 30ºC, giriş sıcaklığı: 27ºC, çıkış: 17ºC) (l/h): 50 Depo (l): 7.5...
İspanya, Guardamar Del Segura
...Doğal olarak piramidal biçimde kristalize edilmiş deniz tuzu, yoğun beyaz rengiyle kar tanelerini hatırlatıyor. Hassas dokusu, hem eriyen hem de nazikçe çıtır çıtır bir yapıya sahip olup, her türlü yiyeceğin doğal tadını artırırken, aynı zamanda en basit tabakları ve en özenli yemekleri süslüyor. 250g ve 1500g şeffaf kavanoz.
İspanya, Sangonera La Seca (murcia)
İspanya, Solana Del Pino
... balmumu ılık su ile yıkanır ve fazla balmumu süzülür. Elde edilen bal suyu filtre edilir ve birçok saat boyunca kısık ateşte pişirmek için tencerelere konulur. Pişirme sırasında bal azalır ve içine şekerlenmiş kabak parçaları eklenir, böylece diğer gıdaları tatlandırmak için çok doğal bir kabak parçalı şurup elde edilir. Koyu siyah renkte, çok yoğun bir aromaya sahip ve ekşi tonları olan bir tat ile.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play