İspanya, Orkoien-Navarra
... Kamut Karbonhidratlar: 60,9 G. Şekerler: 29,3 G. Kamut Protein: 9,2 G Kamut Tuz: 0,2 G Buğday Paketleri: 70 G'lık 16 Paketlik Kutu. Buğday Toplu: 3 Kg. Neto Kutu Kamut Paketleri: 70 G'lık 16 Paketlik Kutu Kamut Toplu: 3 Kg. Neto Kutu...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...İber domuzundan yapılmış kıyma karışımı ile tuz ve baharatların eklenmesiyle hazırlanan, yoğrulup doğal bağırsak içine doldurulmuş bir embutido. 4 aydan fazla bir olgunlaşma süresine sahip, hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma sunar. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... bulunan ünlü dehesalarda yerli olan Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türüne dayanmaktadır. Uygulanan İşlemler Brisa İber'de, tüm sucuk parçaları şu işlemlerden geçmektedir: kıyma, malzeme ekleme ve yoğurma, soğutma ortamında dinlendirme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Sucuğun Faydaları Sucuğun magnezyum, fosfor, çinko ve potasyum açısından zengin olduğu bilinmektedir. Ayrıca, Brisa İber domuzları bize et sunmaktadır. Enerji Değeri: 432Kcal / 1919KJ Yağlar: 38.5 g Doymuş Yağlar: 15.3 g Karbonhidratlar: 2.1 g Şekerler: 1.3 g Proteinler: 26 g Tuz: 3 g...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play