İspanya, Quart
...Sırtın altında bulunan, çok az yağ içeren kısma bonfile denir. Farklı birçok hazırlama yöntemi ile mutfakta oldukça değerli ve lezzetli bir parçadır. Donmuş bonfilemiz, sertifikalı ve yakın mesafedeki kesimhanelerden gelmektedir; bu da kalitesini garanti eder ve siparişle çalışırken verimliliğimizi artırır. Soya, süt veya gluten gibi alerjen içermeyen doğal malzemeler kullanıyoruz.
İspanya, Riudellots De La Selva
... referans yelpazesi sunuyoruz: * Sığır: kalibre edilmiş kaburga, bonfile, yanak eti, filet mignon, kuyruk, ossobuco,... * Domuz: 5 mm kesilmiş sırt, kaburga merkezi, diz, sır gibi... * Koyun ve keçi: kesilmiş kaburga, omuz,... * İşlenmiş: %100 genç sığır köftesi, köfte, kıyma, butifarra,... * Konfit (4. nesil): domuz yanak eti, domuz diz, genç sığır kaburga, domuz kaburgası, domuz patisi,...
İspanya, Cocentaina
Productos del Mar Ancavico S.L., dondurulmuş ürünlerin üretimi ile ilgilenmektedir. Ton balığı, kılıç balığı, marlin, mako köpekbalığı, mahi-mahi, yağ balığı (biftek, fileto, bonfile ve merkezler) ve geniş bir Hazır Salata ve Deniz Ürünleri kokteylleri yelpazesinin (deniz ürünleri karışımı, deniz ürünleri çorbaları, paella, kızartılmış sotelenmiş) üretimi ve işlenmesi konusunda uzmanız. Ayrıca...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play