İspanya, Zaragoza
...Besin değeri açısından, sızma zeytinyağı, özellikle oleik asit olmak üzere yüksek tekli doymamış yağ asidi içeriği ve polifenoller ile E vitamini gibi doğal antioksidanlar açısından oldukça değerlidir. Bu bileşenler sadece tadına ve stabilitesine katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda kardiyovasküler hastalıklara karşı koruma ve anti-inflamatuar etki gibi önemli sağlık yararları da sunar. Sızma...
İspanya, La Garriga
...Zeytinyağı (aceite de oliva), zeytinlerin, zeytin ağacının meyvesinin, preslenmesiyle elde edilen bir yağdır. Kendine has tadı ve sağlık için faydaları ile bilinen zeytinyağı, Akdeniz diyetinin temel bir parçasıdır. Tekli doymamış yağlar ve antioksidanlar açısından zengindir ve hem yemek pişirmek hem de soğuk yemekleri soslamak için kullanılır.
İspanya, El Puntal (murcia)
...Zeytinlerden elde edilen zeytinyağı, Akdeniz diyetinin temel taşlarından biridir ve sağlık yararlarıyla değerli bir yağdır. Tekli doymamış yağ asitleri, antioksidanlar ve E vitamini açısından zengin olan zeytinyağı, LDL ("kötü") kolesterol seviyelerini düşürerek ve HDL ("iyi") kolesterolü artırarak kardiyovasküler sağlığı destekleme yeteneği ile bilinir. İçsel faydalarının yanı sıra, zeytinyağı...
... olan çok yönlü bir yağdır. Hojiblanca yağının harika tadının yanı sıra, yüksek oranda tekli doymamış yağ asitleri ve doğal antioksidanlar içermesi nedeniyle sağlıklı ve kalp ile dolaşım sistemi için faydalı bir ürün olarak tanınmaktadır.
İspanya, Úbeda-Jaén
...Picual çeşidi zeytinlerden elde edilen Sızma Zeytinyağı, yağ asidi bileşimi ve doğal antioksidan miktarı açısından mükemmeldir. Yüksek tekli doymamış oleik asit içeriği, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Ayrıca, düşük linoleik asit içeriği ve yüksek polifenol miktarı, onu mevcut en stabil yağ haline getirir; bu, büyük gövdeye sahip olgun bir yağdır. Ağızda acılık ve baharat dengesi ile, domates bitkisini ve yeşil bademi hatırlatır.
İspanya, Olmedo
... arındırılmış ve insan tüketimi için uygundur. A. Genel Kimyasal Özellikler 1. Serbest yağ asidi (% ffa): Max 0,1 2. Kül (%): Max. 0,05 3. Sabunlaşma değeri: 190,32 koh / g. Yağ 4. İyot değeri: 134,13 (wijs-hanus yöntemi) 5. Peroksit: 0,2 meq / KG. Yağ 6. Sabun (%): 0,0005 7. İnsaponifiye madde (%): Max. 0,12 8. Kirleticiler: Yok 9. Doymuş yağ (% -ty asitleri): 8-12 10. Doymamış yağ (% -ty asitleri): 87-91 11. Enerji değeri: 900kcal 12. Demir: <0,02 mg / lt 13.
Bu arama terimi için popüler ülkeler