İspanya, Badajoz
...Sertifikalı bir ustabaş tarafından elle dilimlenmiş ve tüm aromasını ve tadını korumak için vakumlu ambalajda sunulan İberik Bellota Jambonu. Yaklaşık Ağırlık: 100 g.
İspanya, Guijuelo
FISAN, 1920 yılında kurulan ve yüz yıllık bir geçmişe sahip olan bir aile işletmesidir. İspanyol mutfağının yıldız ürünü olan İberico Bellota Jambonunun el yapımı üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca, İberico Domuzundan yapılan birçok başka ürün de geliştirmekteyiz; bunlar arasında Embutidos (Chorizo, Lomo vb.) ve dondurulmuş kesimler (Pluma, Secreto, Presa vb.) bulunmaktadır. Müşteri ihtiyaçl...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İspanya, Santoña-Cantabria
... balığı Tronco'su içeren HANSA konservesi - Zeytinyağında taze Bocarte içeren HANSA konservesi - İki adet RR125 konservesi, Galician Rías'dan turşu midye Bu seçim, el yapımı olarak üretilen, elle yoğrulmuş ve üç farklı formatta sunulan ana referansımız olan Cantabrian Ançovasını içermektedir. Aynı ürün kalitesi ve her tüketim durumu için uygun çeşitli konserve türleri. Ançova yarı konservesi, tadımından birkaç dakika önce oda sıcaklığında, soğutulmuş olarak saklanmalıdır, böylece yağı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play