İspanya, Guijuelo-Salamanca
...El yapımı Pimentón D.O de la Vera (Cáceres) ile doldurulmuş, doğal baharatlarla marine edilmiş ve hiçbir koruyucu, tuz, sarımsak ve kekik içermemektedir. Minimum 5-6 ay olgunlaşma süresine sahiptir. Olağanüstü tadı ve aroması ile dikkat çekmektedir. Üretim Süreci: Bekletme, marine etme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Malzemeler: İberik Kestane Domuzu Bonfilesi, Pimentón D.O de la Vera...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Meşe palamudu ile beslenen %75 İspanyol Lomo'muz, inci tonlarında yağ damarlarıyla birlikte burgonya kırmızısı yoğun bir renge sahiptir. Yumuşak ve kaygan bir dokusu, yoğun ve kalıcı bir lezzeti ve hoş bir aroması vardır. Ailenin üç nesildir kullandığı paprika ve doğal baharatlardan oluşan marine ile birlikte yavaş doğal kurutma süreci, Lomo'muza eşsiz bir buket kazandırır. SKU: N / A Gönderim ağırlığı: N / A...
İspanya, Dicastillo, Navarra
...Pikillo tuzu, zeytinyağı ve çeşitli bitkisel bileşenlerle, örneğin biber ve sarımsak, fiziksel süreçler aracılığıyla paketlenmiştir. Bu, pate dokusu ve siyah sarımsak aroması ve tadı ile pikillo, ekmek dilimleri üzerinde doğrudan tüketmek veya spagetti tabaklarında, kırmızı et yemeklerinde... tüketmek için oldukça lezzetli hale getirir.
... değerli bir bal haline getirir. Kekik balının faydaları arasında, antiseptik, antibakteriyel ve balgam söktürücü özellikleri ile tanınması yer alır; bu da onu solunum problemlerinin hafifletilmesi ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için ideal kılar. Ayrıca sindirimi iyileştirmeye yardımcıdır ve antioksidan özelliklere sahiptir, vücutta serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Infüzyonları, et yemeklerini ve tuzlu tarifleri tatlandırmak için mükemmeldir, benzersiz ve sağlıklı bir dokunuş katar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play