İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Kestane ile beslenen %100 İspanyol Lomo'muz, bir kutuda iki parça olarak sunulmaktadır. Yoğun burgonya kırmızısı rengi, inci tonlarında yağ damarları, pürüzsüz ve yağlı bir dokusu, yoğun ve kalıcı bir tadı ve hoş bir aroması vardır. Ailenin üç nesildir kullandığı paprika ve doğal baharatlardan oluşan marine ile birlikte yavaş doğal kurutma süreci, Lomo'muza eşsiz bir buket kazandırmaktadır. SKU:637001 Gönderim ağırlığı:3 kg...
İspanya, Dicastillo, Navarra
...Pikillo tuzu, zeytinyağı ve çeşitli bitkisel bileşenlerle, örneğin biber ve sarımsak, fiziksel süreçler aracılığıyla paketlenmiştir. Bu, pate dokusu ve siyah sarımsak aroması ve tadı ile pikillo, ekmek dilimleri üzerinde doğrudan tüketmek veya spagetti tabaklarında, kırmızı et yemeklerinde... tüketmek için oldukça lezzetli hale getirir.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...El yapımı Pimentón D.O de la Vera (Cáceres) ile doldurulmuş, doğal baharatlarla marine edilmiş ve hiçbir koruyucu, tuz, sarımsak ve kekik içermemektedir. Minimum 5-6 ay olgunlaşma süresine sahiptir. Olağanüstü tadı ve aroması ile dikkat çekmektedir. Üretim Süreci: Bekletme, marine etme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Malzemeler: İberik Kestane Domuzu Bonfilesi, Pimentón D.O de la Vera...
...Kekik balı, esas olarak kekik (Thymus spp.) çiçeklerinin nektarından üretilen monofloral bir baldır. Kekik, tıbbi özellikleri ile bilinen Akdeniz aromatik bir bitkidir. Bu bal, koyu amber rengi ve hafif tatlı, otlu ve baharatlı nüanslarla yoğun tadı ile öne çıkar. Aroması etkileyicidir ve kekik ile karakteristik notaları hatırlatır, bu da onu hem mutfak hem de terapötik kullanımlar için çok...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play