İspanya, Malaga
...Mini quichlerden paylaşmak için daha büyük olanlara kadar, Preco Food'da onları çıtır tereyağı tabanı ile yapıyoruz ve her zaman ve sadece birinci sınıf malzemelerle doğal ve taze olarak dolduruyoruz. Caprese (taze domates, fesleğen ve Edam peyniri) Peynir, soğan ve pastırma Taze ıspanak ve keçi peyniri Jambon ve peynir Peynir ve soğan KATEGORİ: Quichler...
İspanya, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Meşe palamudu ile beslenen İspanyol chorizo, en iyi baharatlar ve seçilmiş etlerle geleneksel olarak üretilen bir üründür. İçerikleri ve kontrollü olgunlaşması bu ürünü olağanüstü bir lezzet haline getiriyor.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... popüler bir tercihtir. Bu kesim sadece lezzetli değil, aynı zamanda temel besin maddeleri açısından zengin bir kaynaktır. La Lágrima Ibérica, yüksek protein içeriğine sahiptir ve sağlıklı yağlar içerir, bu da onu dengeli bir diyet için besleyici bir seçenek haline getirir. Mutfaktaki çok yönlülüğü, geleneksel yemeklerden daha yenilikçi tariflere kadar çeşitli şekillerde hazırlanabilmesini sağlar. La Lágrima Ibérica ile her yemek, lezzet ve kalite kutlamasına dönüşür.
...• Geleneksel üretim. • Kalite belgesi: ETG Serrano Jambon. • BRCGS Gıda Güvenliği Sertifikası. • IFS Gıda Sertifikası. Minimum sipariş: 45 lot. Vergiler dahil değildir. Taşıma, İspanyol İber Yarımadası'nın her noktasına dahildir. Teklifler için iletişim bilgilerini kontrol ediniz. Lütfen aracılardan, bireylerden ve meraklılardan kaçının. Kesinlikle bireylere satılmamaktadır. Lütfen komik fiyatlarla pazarlık teklifinde bulunmaktan kaçının. Teklif yalnızca ulusal dağıtım, konaklama sektörü veya Horeca kanalı için profesyonellere yöneliktir.
İspanya, Aracena
...Sığır arka parçası, tahıl ve otla beslenmiş. Duygu, geleneksel olarak yetiştirilen domuzlardan elde edilen Jambonlar ve Paletalar arasından titiz bir seçimle şekillenir. Beslenmeleri doğal bir şekilde gerçekleştirilmiştir, bu da her bir parça kalitesine yansımaktadır.
İspanya, Alcobendas
...Doğal, yüksek kaliteli yemlerle beslenen domuzlardan elde edilen, mükemmel kalitede beyaz domuz ürünü. Bu ürün, jambonun iç yağ infiltrasyonunu mükemmel hale getirirken, düşük tuz oranı sunar. 18 aydan fazla bir süreyle olgunlaştırılmıştır. ETG - Garantili Geleneksel Uzmanlık tarafından belirlenen çalışma metodolojisine uygun olarak üretilmiştir.
İspanya, Peligros
...Et işleme için kullanılan katkı maddeleri (koruyucular) karışımı, ısı ile işlenmemiş et ürünlerinin, geleneksel yöntemlerle kuru olarak olgunlaştırılması için (kuru jambon, kuru omuz, sucuk, kurutulmuş et ve benzeri ürünler) 45 günden fazla olgunlaşma süresine sahip. Format: 5 kg torbalar...
İspanya, Monroyo (teruel)
...Teruel eyaletinde jambon ve şarküteri ürünleri üreten bir firmayız, 1898'den beri el yapımı olarak faaliyet göstermekteyiz. Nihai kalitenin ön planda olduğu sıkı bir üretim süreci izliyoruz, bu sayede yüksek derecede farklılaşmış bir ürün elde etmeyi amaçlıyoruz. Bunun için, ham maddelerin titiz bir seçimi ve geleneksel üretim ve işleme bilgimizi en ileri teknoloji ile birleştiren titiz bir üretim yöntemi kullanıyoruz.
... ağımız var. Ana müşterilerimiz arasında Madrid Jambon Müzesi ve Carrefour, Hiperber ve Merkocash gibi dağıtım şirketleri bulunmaktadır. 60 yılı aşkın süredir müşterilerimizin desteği, uzmanlığımızın ve kalitemizin bir kanıtıdır. Ayrıca, 2020 yılında İspanya Gıda Bakanlığı tarafından "İspanya'nın En İyi Serrano Jambonu" ödülünü alarak 60 yılı aşkın bir süredir süren bir başarı hikayesinin tanınmasını elde ettik. Satışa sunduğumuz ürünler arasında Kırmızı ve Beyaz Sucuk, Sosis ve Sobrasada gibi geleneksel kurutulmuş sucuklar yer alıyor, ancak şüphesiz ki yıldız ürünümüz Serrano Jambonudur.
İspanya, Guadix
...JAMONES GRANADUL'un kökenleri, Serón'dan Guadix'e kadar uzanmakta ve her zaman geleneksel ve el yapımı bir jambon üretimine adanmıştır. Bu süre zarfında deneyim, her zaman Kaliteyi bayrak olarak benimseyen bir anlayışla, babalardan oğullara geçmiştir. Kurutma tesisimiz, Sierra Nevada gibi eşsiz bir iklim koşuluna sahip bir bölgede, Alpujarra'nın kuzey yüzünde, 1.000 m. yükseklikte bulunmaktadır. Çevresi, doğal ve el yapımı jambonlarımızın olgunlaşması için gerekli olan, Avrupa'da eşsiz olan, sert donlarla geçen kışlar ve sıcak, kuru yazlarla birlikte, olağanüstü çevresel koşullara sahiptir.
... mükemmelliğe ulaşma çabamızda bir adım daha atmaya karar verdik. Bunun için, geleneksel bir ürün olan sobrasadaya, dağlarımızın bir hazinesi olan balı ekledik. Bal ile yapılan Sobrasada'nın, hem tatlı hem de acı versiyonu, kimseyi kayıtsız bırakmıyor. Aynı şekilde, iki yeni ürün daha piyasaya sürdük: Portakallı sucuk ve kuru üzüm ve Pedro Jiménez şaraplı sucuk. Damak tadı için benzersiz olan bu iki özel lezzet, kesinlikle dikkat çekiyor. Bu üç lezzet, gelenek ve yeniliğin birleşimi sayesinde piyasada öne çıkıyor; yani, özgünlükleriyle.
İspanya, Madrid
İberik jambon, şarküteri ürünleri, mangal etleri ve geleneksel mutfak ürünleri satan çevrimiçi mağaza, bizi birleştiren büyük geleneği korumak için doğmuştur: iyi yemek. Yarımadaya her yere gönderim yaparak, size mükemmel kalitede yerel ürünler sunuyoruz.
İspanya, Pontevedra
Pastas Di Carlo, Börek Hamuru, Pastel Hamuru, Karnaval Kulak Hamuru, Dolgulu Kanelon; Börek Kapakları, Ispanak ve Ricotta Ravioli, Ricotta Ravioli, Pascualinas, Milföy Hamuru, Pizza Tabanları, Yumurta Eriştesi, Yumurta Spagetti, Yumurta Fettuccine, Spagetti, Atıştırmalık Kapakları, Geleneksel Kapaklar, Fırında Pişirilecek Börek Hamuru, Kızartmalık Börek Hamuru, Geleneksel Börek Hamuru, Jambon ve...
İspanya, Baños Del Rio Tobia
...iyi bir arkadaşlık ve kaliteli bir şarküteri dilimidir. Anını seç. Kesinlikle uzman bir tadımcı olmamız gerekmiyor. Ama bir şekilde, nereden olursanız olun, iyi bir sucuk, jambon, bonfile veya peynir, yapımı ve kalitesi mükemmel olduğunda bir aromaya sahiptir. Biz, geleneksel ev yapımı şarküteri ürünleri üreten bir firmayız. Tüm ürünlerimizi bulabileceğiniz bir çevrimiçi mağazamız var.
İspanya, Casalarreina
...Embutidos Gamboa, 1970'lerde kuruldu ve İspanya'nın kuzey ve merkezinde sucuk ve jambon üretimi ve ticaretinde en önemli şirketlerden biri oldu. Günümüzde, geleneksel üretim yöntemlerini yeni üretim teknikleriyle birleştiren bir şirket olarak, yeni ve talepkar dış pazarlara açılma imkanı sunmaktadır. Üretim, serrano jambonları, sucuklar, lomolar ve pancetalar üzerine uzmanlaşmış olup, ortalama 3.5 milyon Euro'luk bir ciroya ulaşmaktadır (yüzde 75 yerel ve yüzde 25 Avrupa). Almanya, Birleşik Krallık, Benelux ve Fransa, şirketimizin tüm ihracatının yapıldığı dört pazardır.
İspanya, Madrid
... olgunlaştırma süreçleri, bu bölgedeki geleneksel uygulamalara uygun olarak, antik çağlardan beri süregelen yöntemlerle, geleneksel ve özel domuz kesim tesisleri, kurutma yerleri ve bölgedeki sucuk fabrikalarında gerçekleştirilmektedir.
Ağırlıklı olarak konaklama sektörü ve geleneksel ticarete yönelik gıda ürünleri pazarlama şirketi. Sucuk, jambon, peynir ve süt ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.
İspanya, Vilalba
...İspanya'nın kuzeybatı bölgesinde yer alan şirket, Galisya geleneğine uygun olarak el yapımı jambon ve sucuklar üretmektedir. Felsefemiz, Galisya'da köklü bir geçmişe sahip olan geleneksel kesim lezzetlerini çağrıştıran yüksek kaliteli bir ürün sunmaktır. Öne çıkan ürünlerimiz şunlardır: - Gran Reserva Jambon +17 ay - Galisya Laconu - Füme Galisya Sucuk - Botelo - Androlla - Panceta - Domuz Yağı - Galisya haşlaması için ürünler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play