...10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun kaburga kemiği arasından çıkarılan yağlı et parçası; ve yağ içeriği ile. Yaklaşık 100 ile 150 gr. arasında parçalar. İberik domuzunun kaburga et parçası, 10 aydan büyük iberik domuzunun kaburgasından elde edilen özel bir kesimdir. Bu ürün, yağsız et ve yağ içeriği arasındaki mükemmel denge ile öne çıkarak, sulu bir doku ve derin, ayırt edici bir tat sunar...
İspanya, Madrid
...İberik domuz sırtı. Kemsiz kaburga etlerinin işlenmesiyle elde edilir.
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
Şirketimiz, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. aile şirketidir ve ürünlerimizin kalitesine en üst düzeyde özen gösteriyoruz. Ürünlerimizi, atalarımızın geleneğini takip ederek, sevgiyle ve el yapımı olarak hazırlıyoruz. Tüketiciye en yüksek kalitenin garantisini veren Kalite standartlarına ve kritik kontrol noktaları analizi ve kontrol sistemi, APPCC'ye saygı gösteriyoruz. El yapımı ürünlerim...
İspanya, Peligros
...Aditifler, baharatlar ve baharat karışımı, etin baharatlanması ve "MAGRO DE CERDO ADOBADO" adı verilen et ürününün hazırlanması için (pirzola, kaburga, bonfile vb.). Format: Kavanoz 900g, Kap 200g...
İspanya, Navarra
...Limuzin dana kanalı, yaklaşık 380 kg ağırlığında. Extremadura (İspanya) bölgesinde doğmuş ve yetiştirilmiştir. Et sınıflandırması E/U. Ön kısımlar, silah ve kaburga mevcut. Herhangi bir ülkeye ihracat yapabiliriz. Tüm hayvanlarımız halal ritüeline göre kesilmektedir. Cordoba (İspanya) Halal Enstitüsü tarafından sertifikalandırılmıştır.
İspanya, Valencia
...PERSONEL VE MUTFAK EŞYASI SAĞLIYORUZ, BAŞARI GARANTİSİYLE. FİYAT - KALİTE İLİŞKİMİZ EŞSİZ. PROFESYONELİZ. KABA TUZ VE SARIMSAK YAĞI İLE. 2 SAAT PİŞİRME. - Tuzlu biberle baharatlanmış Kuzu Pirzolası ve Michanas. DOMUZ: - Tam Domuzlar, çapraz veya ızgarada. Tuzlu su, şarap, limon ve aromatik otlarla baharatlanmış. 4 saat pişirme. - Tuzlu biber ve chimichurri ile baharatlanmış İberik Kaburga. 3 saat pişirme. - Tuzlu biber ve baharatlarla doldurulmuş, ızgarada pişirilmiş Bacak.
İspanya, Riudellots De La Selva
... referans yelpazesi sunuyoruz: * Sığır: kalibre edilmiş kaburga, bonfile, yanak eti, filet mignon, kuyruk, ossobuco,... * Domuz: 5 mm kesilmiş sırt, kaburga merkezi, diz, sır gibi... * Koyun ve keçi: kesilmiş kaburga, omuz,... * İşlenmiş: %100 genç sığır köftesi, köfte, kıyma, butifarra,... * Konfit (4. nesil): domuz yanak eti, domuz diz, genç sığır kaburga, domuz kaburgası, domuz patisi,...
İspanya, Higuera La Real-Badajoz
1994 yılından itibaren, iberik domuz yağlarını işleyen bir şirket olarak yolculuğuna başlayan INTEXUR, doğduğu ruhu korumak ve iberik domuzun sunduğu mükemmeliyetleri en talepkar müşterilerimizin hizmetine sunmak istemiştir. Bu ruh, pazarın dinamizminin getirdiği tüm zorluklarla başa çıkmamızı mümkün kılmıştır ve bu nedenle kalite ve teknoloji alanında sürekli ve sürekli bir evrime yatırım yaparak, her bir müşterimizin ihtiyaçlarına uyum sağlamamıza olanak tanımaktadır. Ürünler: domuz yağı, çıtır domuz derisi, et unu, iberik kaburga, iberik yağ, iberik pastırma, vb.
İspanya, Pobladura de Pelayo García
... elinde gerçekleşiyor. Garanti, lezzet ve en modern sistemlere uyum sağlama konusundaki taahhüdümüz, Ferju'nun sucuk ve tuzlama ürünlerinin son derece yüksek kalitesini güvence altına alıyor. Tüm ürünlerimiz glütensiz, koruyucu ve renklendirici içermeden üretilmektedir. Ürünlerimizden bazıları şunlardır: IGP León Kuru Et, Ev Yapımı Extra Sucuk (sarta, cular ve vela), Ev Yapımı Extra Salam (sarta ve cular), Serrano Jambon, Sucuk, Doğal Pancetta (smoked ve marine edilmiş), Tuzlanmış Dilde (domuz ve sığır), Marine Edilmiş Kaburga, Smoked Lacon.
İspanya, Móstoles (madrid)
... hamburgerleri (tavuk, iberik et, sığır veya Galisya öküzü) farklı ekmek çeşitleriyle, kaburga, sığır veya Galisya sığırı entrecot, sandviçler, salatalar... ve neden olmasın, geceyi sakin bir şekilde birkaç içki ile sonlandırabilirsiniz. Premium Gin-Tonic'leri ve anında hazırlanan çeşitli mojito çeşitleriyle dikkat çekmektedir. Restoran “Chef & CHIC”, tamamen doğal en iyi malzemelerle ve tamamen ev yapımı olarak hazırlanan modern yemekler sunmaktadır.
İspanya, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo ve Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Tuzlu panceta, Marine edilmiş Lomo, Kaburga sosis, Aditifsiz Chorizo ve Salchichon: koruyucu madde yok, laktoz yok, glüten yok, tüm ürünler domuz etinden. Ürünlerde kalite ve el yapımı üretim.
İspanya, Sevills
...Hamburguesa Legendary®, düşük ateşte tütsülenmiş kaburga ve mükemmel şekilde kızartılmış tavuk gibi favorileri içeren otantik menümüzle taze, yüksek kaliteli malzemelerin tadını çıkarabilirler. Yiyeceklerin yanı sıra, Hard Rock Cafe'nin geniş menüsü, Hurricanes, Margaritas ve alkolsüz Alternative Rock içecekleri gibi içecekler de sunmaktadır; bunların hepsinde Hard Rock'ın koleksiyonluk bardakları...
İspanya, Calera De León
... şarküteri ürünlerinin tümü. Ayrıca İber Pata Negra etleri de üretiyor ve pazarlıyoruz: presa iberica, pluma, kaburga, filet mignon... Önemle belirtmek gerekir ki, yalnızca Pata Negra ile çalışıyoruz. Safkan İber domuzlarından elde edilen en iyi ürünler. Ayrıca, hayvan refahına duyarlı ve yerel zanaat bilgisine saygılı bir çift veterineriz. Çalışmamız, ürünlerimizin her zaman izlenebilirliğini garanti eder ve bu ürünler, yetkili kontrol kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır. Artık 5 yıldan fazla bir süredir ürünlerimizi doğrudan Fransa'da pazarlıyoruz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play