...1. sınıf mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parça içerir. Eşsiz tatları, pişirme sürecinde vurgulanır ve yoğunlaşır. Böylece, rehidratasyon sonrası mükemmel bir doku, koku ve tat ile bir ürün elde edilir. Rehidrate edilmiş olarak, yalnız başlarına veya diğer gıdalarla birlikte: et, balık, sebzeler, yumurtalar ile pişirilerek tüketilmelidir.
İkinci el gıda makineleri satışı ve danışmanlığı yapıyoruz, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın tesislerinde geniş bir makine yelpazesine sahibiz. Buhar kazanları, konserve kapama makineleri, pastörizatörler, zeytin ayırıcılar, kalibratörler, zeytin, turşu, sebze, meyve suyu, yağ ve yardımcı sanayi için her türlü makine. İhtiyacınız olan her şey burada, en iyi fiyatlarla. Mühendislik hizmetleri ...
Orman çileği üreticileri ve uzmanları. 50 yılı aşkın bir süredir Claude ARZAGOT ve ekibi, en iyi orman çileği kalitesini üretmeye çalışıyor. Orman çileklerinin üretimi, bu nedenle doğal olarak, buğday samanı ile örtülmüş açık arazide ve açık havada gerçekleşiyor; meyveler, Ekim ayından Haziran sonuna kadar Endülüs güneşinde olgunlaşıyor. Mart ayından itibaren Malaga'da, erken baharımız, orman çile...
Baharat İspanya, tatlar, aromalar ve renkler evreninde öne çıkmaktadır.
- En yüksek kalitede safranı yalnızca La Mancha (İspanya) bölgesinde hasat ediyoruz.
- Pazarımız esasen Gurme Ürünleri sektörüne yöneliktir.
- Ürünlerimizi müşteri tercihlerine göre paketliyoruz.
- Fiyatlarımız oldukça rekabetçidir.
Kuru safran stigması üretiyoruz. Ve bunlar UNE-ISO 3632-2 (SOIVRE tarafından yapılmıştır) ana...
...Biz, perakende ve gıda hizmeti endüstrisi için siyah sarımsak, trüf mantarı ve yabani mantar konusunda uzmanlaşmış, Pirene Dağları'ndan bir üreticiyiz. Geniş ürün kataloğumuz aşağıdaki ürünleri içermektedir:
-Siyah sarımsak, ampul, toz, püre ve dişler gibi farklı formatlarda.
-Trüf özel ürünleri: trüf sosları, baharatlar, infüze zeytinyağları ve siyah trüf.
-Yabani mantarlar: kurutulmuş, konserve ve toz halinde.
Ayrıca çeşitli Risottolar ve Fideuás'lar da sunmaktayız.
-Kızartılmış sebzeler. Bazı ürünler için organik onaylıdır. İspanya'da üretilmiştir.
Biz, meyve ve sebzelerin kurutulması, işlenmesi ve ticareti ile uğraşan bir aile şirketiyiz. Kuru üzüm, kuru şeftali ve kuru biberler de dahil olmak üzere ürünler sunuyoruz. Ayrıca, konserve sebzeler üretmekteyiz; bunlar arasında konserve kuşkonmaz, şerbetli şeftali ve piquillo biberleri bulunmaktadır. Geleneksel ürünlerimizden yola çıkarak, choricero biberi eti, acı biber eti, kuru meyve püresi ve brendi ile bekletilmiş Claudia erikleri gibi yenilikler de ekliyoruz. Konserve sebzeler, meyveler, biberler, biberler, kurutulmuş ñora biberleri.
Especias Arias S.L. 1949 yılında kurulmuş, en iyi safran çeşitleri, egzotik baharatlar, dünya çayları, şifalı bitkiler, kuru meyveler, kurutulmuş meyve ve sebzeler, aromatik otlar ve tütsüler gibi ürünlerin toptan satış ve dağıtımına odaklanan bir şirkettir.
gıda endüstrisi için dehidre sebzeler, dondurularak kurutulmuş ürünler, vanilya özleri, önceden pişirilmiş ve dehidre edilmiş pirinç ve baklagiller, aromalar, guar sakızı, xanthan sakızı, vitamin ve mineral karışımları, amino asitler ve daha birçok ürün gibi bileşenler ve katkı maddeleri...