İspanya, Dicastillo, Navarra
...Bunlar, kendi tarlalarımızda yetiştirilen arpadan yapılan zanaat biralarıdır; malt, şerbetçiotu ve zeytin suyu ile (zeytin suyunun suda çözünebilen kısmı ile yapılmıştır).
İspanya, El Perello
...Kekik Balı. Özellikler: Renk: açık kehribar, genellikle hafif kırmızımsı bir tonla. Aroma: yoğun ve kalıcı, fenolik bir bileşen içeren çiçeksi. Tat: tatlı, asidik notalarla. Tuzlu notalar ve aromatik notaların yanı sıra, pekmezle birlikte olduğunda malt tadı da içerebilir. Kristalleşme eğilimi düşüktür. Üretim Alanı: İki yarımadanın kireçli bölgeleri ve güneydeki dağlık alanlar.
İspanya, Orkoien-Navarra
...*, şeker, kakao yağı*, doğal vanilya özü*), SOYA unu*, ARPA malt özü*, YULAF Kepeği* ve Kabartma maddesi (amonyum bikarbonat) Buğday Referansı:Gacep2 Buğday Ean:84413115004023 Buğday Referansı:Gace-g Buğday Ean:84413115004016 Diş Referansı:Gaceep2 Diş Ean:8413115005044 Diş Referansı:Gaceeg Diş Ean:8413115005051 Buğday Enerji Değeri:2025 Kj / 483 Kcal Buğday Yağ:21,3 G Doymuş 7,5 G Buğday...
İspanya, Altea, Alicante
...{"GUSTO":"Ağızda tatlı malt tadı, balkabağı pastasını veya zencefilli kurabiyeleri hatırlatıyor. Çok dengeli ve ferah.","EXPLICACIÓN TÉCNICA":"","MARIDAJE":"Sonbahar ürünleri, peynirler, mantar kremleri, mevsim sebzeleri, beyaz etler vb. ile mükemmel bir uyum sağlar.","VISTA":"Koyu turuncu renk, dolgun bir gövde ve kremamsı, kalıcı bir köpük.","INGREDIENTES":"Su, arpa maltı, balkabağı, şerbetçi otu, baharatlar ve maya.","ALÉRGENOS":"Arpa","IBUS":"35","Alcohol":"6,2%","OLFATO":"Aroması balkabağı pastasını andırıyor: karmaşık, uyumlu ve baharatlı.","Estilo":"Balkabağı Birası"}...
İspanya, Barcelona
...Ad: Whisky Sir Albert 1000ml / 700 ml Kategori: Whisky Menşei: İskoçya Alkol Oranı: %40 Sunum: 1000 ve 700 ml'lik şişeler Tadım Notları: Yumuşak bir tat, malt tadı ve hafif tütsülenmiş dokunuşlar ön planda. Açık altın rengi ile vanilya ve tarçın notaları barındırıyor. Gözlemler: En az 3 yıl beyaz meşe fıçılarda damıtılmış ve olgunlaştırılmış İskoç viskisi, eşsiz özelliklere sahip bir üründe miras ve geleneği bir araya getiriyor. Duyuları uyandıran bir tat elde etmek için özenle seçilmiş yüksek ve alçak arazilerin karışımıdır.
... ve dünya genelinde 700'den fazla üyenin derneğe katılımı gönüllüdür. Kamu Yönetimi, işçi örgütleri ve her türlü siyasi parti ve dernekten bağımsızdır. Şirketimiz, bira analizi, bira dergisi, malt birası, bira laboratuvarı, bira kalitesi konularında uzmanlaşmıştır ve ayrıca bira üretiminde uzmanlaşmış firmalarla işbirliği yapmaktadır.
İspanya, Sevilla
... SAFLIK KANUNUNA UYGUN OLARAK, SADECE SU, %100 ARPA MALT, ŞERBETÇİOTU VE MAYA İÇERİR. KULLANILAN KUPA GENİŞ AĞIZLI OLMALI VE EN KÜÇÜK YAĞ KALINTISI BİLE OLMADAN MÜKEMMEL ŞEKİLDE TEMİZ OLMALIDIR. 3-5 ºC SICAKLIKTA SERVİS EDİLMELİ VE İÇERİK, KUPANIN UCU ÜZERİNE YAKLAŞIK 15 CM YÜKSEKLİKTEN DÖKÜLMELİDİR, BU SAYEDE KARBONDİOKSİT TÜM GÖKLERİYLE GÖRÜNÜR. GÖZ ALICI ALTIN RENGİNİN KEYFİNİ ÇIKARIN VE KARAKTERİSTİK ÇİÇEK AROMASINI DEĞERLENDİRİN. İLK YUDUMDA YOĞUN BİR TAT ALIN VE SONRA ORTA DERECEDE YUDUMLARLA DEVAM EDİN.
İspanya, Sevilla
...Alkol üreticileri ve ihracatçıları (33cl'lik kutu bira ve 33cl'lik şişe bira, 75cl'lik kırmızı, beyaz, rosé şaraplar, 75cl'lik sparkling dry %10 ve semi dry %10 şişeleri) ve alkolsüz içecekler (1 litrelik tetrapack meyve suyu ve 33cl'lik kutu, 25cl'lik enerji içeceği kutusu, 33cl, 25cl kutu ve 33cl'lik şişe malt içeceği, 33cl'lik alkolsüz bira kutusu, 75cl'lik gazlı meyveli sparkling içecek şişesi).
İspanya, Sevilla
... genişlettik ve bugün, alkolsüz malt içecekler, alkol içeren ve içermeyen biralar, çeşitli formatlarda meyve suları, enerji içecekleri, gazlı içecekler ve şaraplar gibi ürünleri kapsayan bir portföyümüz var. Bu da bizi İspanya'nın önde gelen bağımsız içecek tedarikçilerinden biri yapıyor. Ürünlerimizin kalitesi, fiyatlarımızın yüksek rekabetçiliği ve sunduğumuz mükemmel hizmet, tüm müşterilerimizin güvenini...
İspanya, Toledo
... zaman ve sevgi de eklenmektedir, bu da tadının "elli yıl önceki gibi" olmasını sağlamaktadır. Farklı bira çeşitlerini elde etmek için, temel bir malt ile birlikte daha kavrulmuş maltlar eklenerek, onlara farklı bir renk ve tat kazandırılmaktadır; ayrıca, bira türüne göre değişen diğer faktörler de etkili olmaktadır: mayşeleme süresi, fermantasyon sıcaklığı, maya veya olgunlaşma. "Her tür için tamamen bireysel ve kişisel bir üretim sürecidir."...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play