İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Şık formu ve saf İber ırkına özgü ince bacağı, ürünümüzü ilk bakışta tanımlayan unsurlardır. Ayrıca, çapraz hayvan parçalarına göre daha küçük olan boyutu ve daha dar olan şekli, hayvanın serbestçe otladığı ve iki montanera döneminden faydalandığı için aşınmış koyu renkli toynakları ile oldukça anlamlıdır. İç kısımda, yoğun beyaz ve temiz damarların bulunduğu koyu kırmızı bir jambon keşfediyoruz; çünkü yüzde yüz İber domuzu, yağının yüzde 75'ine kadar kas içinde yer alır. Bu sayede bütünlük parlak bir görünüm sergiliyor.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... protein, doğal aroma ve doğal domuz bağırsakları. %100 doğal içerikler. Dağıtım ve Taşıma Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajdaysa 5ºC'nin altında. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İspanya, Alcobendas
...Yüksek kaliteli kırmızı etiketli bellota iberik jambon, montanera döneminde (hayatının son 6 ayı) meşe palamudu ile beslenen %50 iberik ırkı domuzlardan elde edilmiştir. 24 aydan fazla olgunlaşma süresine sahiptir. %50 bellota iberik domuzu, saf iberik domuzlardan (%100 iberik) Duróc ırkı domuzlarla melezlenmiş bir domuzdur. Bu domuzlar serbest olarak yetiştirilmiş ve hayatlarının son 6 ayında meşe palamudu ve otlarla beslenmiştir.
İspanya, Murcia
İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz. Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
İspanya, Talavera La Real (badajoz)
...İspanyol domuzlarımızı seçtiğimiz, yetiştirdiğimiz ve beslediğimiz, Extremadura'da bulunan 4.000 hektardan fazla yüzyıllık meşe ormanına sahibiz. Domuzun yetiştirilmesi ve takibi, ürünlerimizin mükemmel olmasını sağlıyor ve kalitesiyle farklılaşmasını sağlıyor.
Bu arama terimi için popüler ülkeler