ÜRÜNÜNÜZÜ DOZLAMAK İÇİN ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ
Endüstriyel pastacılık için makineler ve gıda endüstrisi için ekipman üretiyoruz. Yoğun ve yarı yoğun hamurlar, dolgular, katı parçalarla karışımlar, akışkan, viskoz hamurlar ve çeşitli ürünler için dozajlama süreçlerinde çözümler sunuyoruz.
SİZİ DESTEKLEYECEK MAKİNELER:
● Üretimi artırmak.
● Ürününüzün homojenliğini geliştirmek.
● Ürün yelpazenizi çeş...
... kızartılmış yumurtalar, omletler, trüf tostu, pizza, et sosu, makarna, risotto, lazanya, peynir, püre, balık, trüf sirkesi ile salatalar ve hayal edebileceğimiz diğer her türlü tabak. Dikkat edilmesi gereken bir nokta, zeytinyağlarının pişirme için kullanılmaması gerektiğidir; çünkü ısı, tadı bozabilir, bu nedenle sadece önceden hazırlanmış tabakları süslemek için kullanılmalıdır. Hidroksitirosolün anti-inflamatuar aktivitesi, belirli bir alerji karşıtı kapasiteyi güçlendirir, tuber melanosporum.
...• Tek parça üretimi.
• Tuzlu veya tatlı hazırlıklar için, soğuk veya sıcak kullanım.
• Alüminyum kaplı demir.
• Parlatılmış demir.
• Paslanmaz çelik.
• Mükemmel homojen ve optimize edilmiş pişirme.
• Ürünler: Hamburger, Frankfurt, Pizza, vb.