İspanya, Guijuelo (salamanca)
... bulunan ünlü dehesalarda yerli olan Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türüne dayanmaktadır. Uygulanan İşlemler Brisa İber'de, tüm sucuk parçaları şu işlemlerden geçmektedir: kıyma, malzeme ekleme ve yoğurma, soğutma ortamında dinlendirme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma. Sucuğun Faydaları Sucuğun magnezyum, fosfor, çinko ve potasyum açısından zengin olduğu bilinmektedir. Ayrıca, Brisa İber domuzları bize et sunmaktadır. Enerji Değeri: 432Kcal / 1919KJ Yağlar: 38.5 g Doymuş Yağlar: 15.3 g Karbonhidratlar: 2.1 g Şekerler: 1.3 g Proteinler: 26 g Tuz: 3 g...
İspanya, Madrid
...Crystal Mask Hidratasyon, deniz yosunları, tuzlar ve Ölü Deniz mineralleri ile hazırlanmış bir deniz jeli bazlı maskedir. Bu maske, deniz yosunları, tartarik asit, aloe vera ve seramid gibi birçok aktif bileşeni içermeye olanak tanır. Tüm bu bileşenler, cildin nemini artırmaya katkıda bulunur. Deniz Yosunları, hem deniz ormanlarında hem de nehir yataklarında yaşayan su bitkileridir. Hayatta...
İspanya, Cordoba
... tarafından hızla emilir; bu da su ve besin maddelerinin bitkiye daha iyi yönlendirilmesini sağlar ve dolayısıyla daha büyük bir yaprak kütlesi oluşur. AGRONOMİK AVANTAJLAR - Anında etkili bitki metabolizması uyarıcısı. - Proteinler ve klorofil oluşumunda yer alır. - Makro ve mikro besin maddelerinin bitkiye girişini kolaylaştırır. - Olumsuz koşullara karşı bitki direncini artırır. Paketler...
...Hidratasyon sağlayan aktif bileşenler ve soya, mısır, yulaf ve buğdaydan elde edilen bitkisel proteinler içeren tıraş jeli. Termal su ile formüle edilmiştir. Cildinizi taze ve canlanmış bırakacak doğal bir tıraş deneyimi sunar. İçindekiler: SODYUM LAURETH SÜLFAT, TERMAL SU, SODYUM LAURIL SÜLFAT, GLİSERİN, COCAMIDE DEA, BENZİL ALKOL, SALİSİLİK ASİT, SORBİK ASİT, MENTOL, PROPİLEN GLOKOL, PARFÜM, ALOE BARBADENSİS, HIDROLİZE BUĞDAY PROTEİNİ, HIDROLİZE MISIR PROTEİNİ, HIDROLİZE YULAF PROTEİNİ, HIDROLİZE SOYA PROTEİNİ, SALATALIK EKSTRAKTI.
İspanya, Pamplona
... uygulama çeşitliliği sunan, yüksek yoğunluklu polisakarit boncukları (HDB-Technology) kullanarak, patentli kontrollü salım teknolojisi temelinde ürünler geliştirmiştir. Şu anda, (I) Ağız yoluyla uygulanacak probiyotikler ve proteinler gibi aktif bileşenlerin stabilitesini artırmak için kontrollü salım sistemleri, (II) Fırıncılık, pastacılık, içecekler ve diğer gıdalar için akıllı termostabil...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play