İspanya, El Perello
...Karaçam Balı. Özellikler: Renk: amber, belirgin kırmızı tonlarıyla. Aroma: çiçeksi, sonbahar yaprakları, humus ve mantarlarla yoğun ve kalıcı bir bileşen. Tat: tatlı, karakteristik acı, tuzlu ve sıklıkla ekşi notalarla. Üretim bölgesi: İber Yarımadası'nın tamamı. Renk: amber, belirgin kırmızı tonlarıyla. Aroma: çiçeksi, yoğun ve kalıcı bir bileşen. Tat: tatlı, karakteristik acı notalarla. Üretim bölgesi: İber Yarımadası'nın tamamı.
İspanya, Las pedroñeras
...El Ajo Spring Blanco, en geleneksel sarımsak türüdür ve baharda toplanır. Hafif aroması ve tadıyla öne çıkar. Küresel pazarlama için ideal olan bu sarımsak, mükemmel bir şekilde korunur ve büyük, etli dişleri daha uzun süre taze kalır. Gümüş tonunda, kağıt gibi ince bir kabuğa sahip olması ve kalıcı aroması, onu mutfakta karşı konulmaz bir seçim haline getirir. Bu sarımsak, daha hafif bir tat ve...
...Lavanta balı, lavanta çiçeklerinin (Lavandula spp.) nektarından elde edilen monofloral bir bal çeşididir. Aromatik bir bitki olan lavanta, hoş kokusu ve tıbbi özellikleri ile bilinir. Bu bal, açık amber rengi, yoğun çiçek aroması ve hafif lavanta notalarıyla yumuşak bir tat ile karakterizedir; bu da onu gurme mutfaklarda en aromatik ve değerli ballardan biri haline getirir. Özellikleri açısından...
İspanya, Parla (madrid)
en tutabaconatural.com, ham tütün, işlenmemiş tütün yaprakları ve en iyi kalitede ürünlerin ithalatı ve ihracatı ile ilgileniyoruz. Markamız, son derece yüksek bir kalite standardı talep etmekte ve işlenmemiş ürünümüz hammadde olarak kabul edilmekte ve tütün işleme işlemlerinden muaf tutulmaktadır. Tütün yapraklarımız bütün olarak satılmakta olup, boyut, damar yapısı veya şekil, ekim çeşidine bağ...
İspanya, Altea, Alicante
...Stil: IPA IBUS: 50 TEKNİK AÇIKLAMA: GÖRÜNÜM: Parlak bal rengi ve yoğun, kalıcı beyaz köpük. KOKU: Kuru hoplama kullanımı sayesinde yoğun ve ferah bir narenciye aroması. TAT: Humulusların dengelendiği malt kombinasyonu sayesinde ferah ve narenciye tadında bir bira. YEMEK EŞLEŞTİRMESİ: Bu kadar meyvemsi ve hafif acı biralar, kırmızı etler, soslar, baharatlı yemekler, güçlü peynirler veya somon...
İspanya, Malaga
...Ürün Açıklaması: Bourbon vanilya kapsülleri, 17 cm'den uzun, bölünmemiş TK Grade A kalitesinde, yumuşak ve kremsi bir tat profili sunar; karamel, erik ve kiraz notaları ile eşsiz bir çiçek aroması barındırır. Vanilya, yoğun bir çiçek tadına sahiptir ve sıcak kakao notaları ile desteklenir. Aromatik profili zengin ve karmaşık olup, mutfak yaratımlarınıza ince bir derinlik katacak tatlar sunar...
İspanya, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FİLM TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: DOP Jerez-Xérès-Sherry Bileşim: %100 Palomino Şarap Yapımı: Palomino üzümünden elde edilen şarap, geleneksel lenguado ve criaderas sistemi ile üretilmiştir. Amerikan meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Oksidatif olgunlaşma, şarap mahzenindeki sıcaklık ve nem sayesinde çok yavaş gerçekleşir. Alkol derecesi: 18,5o Hacim: 50cl TAT NOTLARI: Görünüm: amber rengi Koku: Yoğun kuru meyve aroması. Tat: Kalıcı ve geniş bir tat.
İspanya, Murcia
...Usta bir şekilde, Don Carmelo Rodríguez'den miras kalan antik bir tarifle üretilen eşsiz bir içki. En iyi kakao türlerini titizlikle karıştırarak, lezzetli bir praline oluşturacak şekilde ezilir ve karıştırılır. Buna, Yara çikolatasını türünün en iyisi ve eşsiz kılan, meyve ve içki bazlı on iki gizli bileşeni ekliyoruz; rengi, narin aroması ve damakta bıraktığı tat ile. Ağızda, mükemmel kavrulmuş ve tatlı meyve notaları ile dengesi ve tüm bileşenlerindeki tipikliği ile büyülü bir deneyim sunuyor. %17 alkol. Minimum Sipariş Miktarı: 1 palet (60 kutu) Kutu: 31x24x32cm Kutu: 12 şişe...
İspanya, Menbrilla (ciudad Real)
...Tempranillo Granel Ürün Adı: Kırmızı Şarap Tempranillo Köken: İspanya Tanım: 2014 yılına ait kırmızı tempranillo şarabı Kalitatif Bileşim: %100 kırmızı üzümlerden elde edilen kırmızı şarap Toplam alkol derecesi: %13,50 Elde edilen alkol derecesi: %13,46 pH: 3.8 ATpH: 4,7 gr/l tartarik asit olarak ifade edilmiştir AV: 0,49 gr/l Şeker: < 3gr/l Malik asit: 0 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 45 mg/l Görsel Aşama: Yoğun mor kenarları olan sakin kırmızı renk Kokusal Aşama: Yoğun kırmızı meyve aroması Tat Aşaması: Ağızda taze, canlı, zarif ve Saklama: Paslanmaz çelik depoda...
...Brüksel'deki Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından 2024 yılında verilen Üstün Tat Uluslararası Ödülü ile ödüllendirilen portakal çiçeği balı. 20'den fazla ülkeden 200'den fazla bağımsız tat uzmanı, prestijli şefler ve La Guía Michelin ve Gault Millau tarafından tanınan sommelierlerden oluşan jüri. Portakal (Citrus spp) ve mandalina çiçeğinin nektarından üretilen portakal çiçeği balı. Rengi çok açık amber, yoğun bir aroması ve asidik bileşenlerle birlikte nazik bir tadı vardır.
İspanya, Villajoyosa
...4. çikolatayı keşfedin, Ruby. Ruby Çikolatası'nın rengi ve tadı %100 doğaldır. Bu karakteristik ve meyvemsi çikolatanın kökeni, Ecuador'un derin ormanlarında toplanan Ruby Kakao çekirdeklerine dayanır; böylece eşsiz aroması ve rengi tüketiciye bozulmadan ulaşır. ÖZELLİKLER: %100 doğal renk ve tat. Gluten içermez. LOJİSTİK: 15 birim/kutu 297 kutu/palet...
İspanya, Muro De Alcoy
...Soğuk sıkım Asidite: ≤ 0,8% Peroksit İndeksi: ≤ 20 Faydaları: Yüksek E Vitamini, Polifenoller ve oleik asit içeriği. Bu, dünyadaki en sağlıklı AOVE'lerden biri ile karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor. Tat: Yeşil acı ve hafif baharatlı, yeşil yapraklar, yeni kesilmiş ot, yeşil muz ve enginar tadı. Aroma: Yeşil zeytin, yeşil elma, badem ve enginar aroması sunar. Eşleşme: Herhangi bir yemekle mükemmel bir şekilde eşleşir,...
... gelir, eşsiz aroması ve manchega koyun sütü ile ağızda bıraktığı hoş kalıntı tadı ile bilinir. "Flor de San Isidro" manchego peyniri, kalite ve geleneği bir araya getirir; geçmişteki geleneksel tarifle üretilirken, en modern yöntemlerin sağladığı homojenlik ve güvenliği de taşır. "Flor de San Isidro", çiğ süt, pastörize veya organik süt ile yapılan ve farklı olgunluk derecelerine sahip geniş bir peynir yelpazesi sunar.
... sahip birinci sınıf sızma zeytinyağı sunmaktadır. Zeytinlerin ezilmeden önce minimum hasar görmesini sağlamak için en modern hasat sistemlerini kullanıyoruz. Zeytinlerin toplanmasından itibaren 8 saatten daha kısa bir sürede yağımız üretilmektedir. Yağımız, Arbequina çeşidinin elma ve muz gibi karakteristik tatlarını en yüksek ihtişamıyla bir araya getirir. Her hasadın ilk yeşil zeytinleri, en değerli Sızma Zeytinyağımızı oluşturur. Görünüm: yoğun yeşil renk Koku: taze meyve aroması Tat: yoğun, dengeli ve gövdeli...
İspanya, Calatorao-Zaragoza
... organı desteğindeki Ar-Ge projemizdir. Bu çalışmanın bir sonucu olarak, Albares ve Premium ürün yelpazemiz ortaya çıkmıştır. Geleneksel arbequina zeytin çeşidinden elde edilen bu ürünler, ot, domates ve elma aroması ile karakterizedir. Damakta dengesi ve dokusu ile öne çıkar ve arbequina çeşidine özgü hafif baharatlı bir tat ile sona erer.
İspanya, La Pobla De Vallbona
...özel maya türümüz, tamamen el yapımı üretimle birlikte, içtiğinizde tadını çıkarabileceğiniz lezzet ve aroma uyumunu sağlar. Şişede uzun olgunlaşması, özenle seçilmiş hammaddelerin sağladığı nüansları vurgulamaya yardımcı olur ve yoğun tadının yanı sıra yumuşak bir acılık ve taze şerbetçi otu aroması ile olan eşsizliğini onaylar. Düşük karbonat içeriği ve zarif aroma kombinasyonu, 6 ile 10 derece arasında sakin bir tüketim için önerilir; tüm tat yelpazesini geliştirmesi için bardağında birkaç saniye dinlendirilmesi tavsiye edilir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play