İspanya, San Pedro Manrique (soria)
İspanya, Granollers
...Şu şekilde sunulmaktadır: İplik veya tüp (Sert veya esnek). Kalite: AAB, AB veya A. Metraj: 80m ve 90m. Küçük çaplı taze ve olgunlaştırılmış sosisler için idealdir: Frankfurt, sosis, chistorra. Tüm kalibrelerde iki tür metrajda (45 ve 80 metre) sunulmaktadır. KALİBRELER 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
İspanya, Peligros
Productos Ruca, 1948 yılında Granada şehrinde, Martín Molina ve Rubio Casero ailelerinin birkaç üyesinin ortaklığı sonucu kurulmuştur. Faaliyetimize, geleneksel "MATANZA" ev yapımı domuz kesimi için baharat ve karışımlar tedarikçisi olarak başladık ve zamanla bu sucukların korunması için HAZIR KONDISYONLAR üretiminde uzmanlaştık. Bu ilk yıllarda, faaliyetimiz Granada'nın merkezinde sürekli olara...
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri... Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
İspanya, La Muela
Aibar Selección, 50 yılı aşkın süredir jambon, şarküteri ürünleri, peynirler ve diğer ürünlerin üretimi ve dağıtımı alanında faaliyet gösteren bir aile şirketidir. Ticaretini yaptığımız tüm ürünler yüksek kalitede ve en iyi fiyatlarla sunulmaktadır. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz; bunlar arasında: bellota iberik jambon, iberik jambon paçası, iberik sosis, kurutulmuş chorizo, taze chistorra...
İspanya, Massamagrell
El yapımı sosis, chorizo, taze longanizas, et ürünleri üretimi...
İspanya, Tudela (navarra)
Leframa, yavaş yavaş iki temel ilkeye dayanarak büyüyen bir aile şirketidir: sıkı çalışma ve müşterilerimize en iyi ürünü sunmak için maksimum kalite. İşimizi seviyoruz ve bunu tüm ürünlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Ürünlerimiz: TAZE Sosis, ÇISTORRA, KURU VE TAZE CHORIZO, LONGANIZA, KURUTULMUŞ PANCETA, DOMUZ BACON, MARİNE LOMO, BEYAZ CHORIZO, CULARES. Tüm ürünlerimiz doğal bağırsak ile yapılmaktadır. Navarra Zanaatkarları ve Reino Gourmet damgasına sahibiz ve şimdi ayrıca bir organik ürün yelpazemiz de var.
...Embutidos Bernal'ın faaliyetleri iki ana blokta yoğunlaşmaktadır. Bir yanda taze Domuz, Koyun ve Sığır eti ile Donmuş Kesim Salonu bulunmaktadır. Ternasco ve Sığır Bonfile en öne çıkan ürünlerimizdir. Diğer yanda ise Sosis Fabrikası yer almaktadır. Burada uzmanlığımız Alman usulü sosisler (haşlanmış ve tütsülenmiş) ve domuz koludur. Ayrıca, kabuksuz, sinirsiz ve enjekte edilmemiş Bacon, Chorizo...
İspanya, La Roda
... Tortaları, Gazpacho Tortaları, El Yapımı Tortalar, Mançego Gazpacho için Tortalar, Gazpacho Manchego'nun Ana Malzemeleri. Albacete dağlarından en iyi Kurutulmuş, Haşlanmış ve Taze Şarküteri Ürünleri. Karabiberli Sucuk, La Mancha Sosis, Cehennem Sosisleri, Soğanlı Kan, Beyaz Butifarra, Chistorra, Kurutulmuş Sosis. Son olarak, El Yapımı Bira, Ev Yapımı Bira, Çift Fermentasyonlu Bira, Filtrelenmemiş Bira, Ekstra Gazsız Bira, İspanyol El Yapımı Biraları. Ya da bir Orujo veya Ev Yapımı Rom, örneğin Orujo Kreması, Bitkisel Orujo, Bitkisel Likör, Bal ile Orujo, Bal ile Likör, Bal Rom.
İspanya, Barbastro
...derili ve derisiz, tamamen cilalanmış olarak, ayrıca dilimlenmek üzere jamon ve paleta kalıpları, jamon küpleri, jamonetes vb. de üretiyoruz. Ayrıca, embuchados olarak adlandırılan sırt etleri ve olgunlaştırılmış sırt başlıkları üretiyoruz, bunun yanı sıra secallona, salchichón pages, olgunlaştırılmış longaniza, fuet, sarta tipi olgunlaştırılmış chorizo ve çeşitli taze sosis türleri (taze longaniza...
İspanya, Lugo
LUALCO S.L., taze soğutulmuş ve dondurulmuş etlerin kesimi ve ticareti ile uğraşan et sektörüne ait bir şirkettir. CEE tarafından onaylanmış tesisleri, Vilamoure Santiago de Saa (Lugo) bölgesinde bulunmaktadır. Faaliyetleri arasında şunlar öne çıkmaktadır: kesim odası, sucuklar (Galician chorizo, sosis, kızartmalar, zorza vb.), tuzlama (Galician lacón, domuz pastırması, bağırsaklar...), kıyma, soğuk depo, iç organlar ve yan ürünler. Ürünler, yerel hammaddeler kullanılarak ve geleneksel üretim formüllerine sadık kalınarak elde edilmektedir; bunun bir örneği, ...
İspanya, Jerez De Los Caballeros
Biz, yalnızca doğal ürünler kullanan, koruyucu veya renklendirici içermeyen sosis üreticileriyiz. Taze ve dondurulmuş İberik domuz eti dağıtıyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play