... malzemenin özel özelliklerini koruyan ve benzersiz bir kaliteye sahip yumuşak ve süngerimsi bir hamur elde edilir.
Nola Krema Tatları: Fıstık - Bitter çikolata, portakal & zencefil - kakao ve fındık
Panettone Tatları: Çikolata & armut - Beyaz çikolata & limon - Fıstık - Elma, zencefil & tarçın - Kuru üzüm & portakal - Tiramisu - Ananas, hindistancevizi & Mango...
... edilmiştir.
Yeni Fransız meşe fıçılarda malolaktik fermentasyon. 25 ay boyunca kendi tortusunda olgunlaştırılmıştır.
Şarap imalathanemizde oksidasyona karşı koruma, her fıçıda yaklaşık 5 cm tortu ile doğal olarak gerçekleştiği için çok az veya hiç batonnage uygulanmamaktadır.
TADIM NOTLARI
Tiramisu - kahve, krema ve kakao notaları. Cesur, iyi yapılandırılmış yuvarlak bir ağız hissi ile uzun süreli bir bitişe sahip. Gelecek yıllarda birçok yıl boyunca bir koleksiyonu mutlu bir şekilde süsleyecektir.
... ürünlerimiz, sıkı bir kalite kontrolü altında ve el yapımı formülümüzle üretilen doğal ürünlerdir.
MELİNDROS
Kahvaltılara, atıştırmalıklara, çikolatalara, peynirlerle birlikte tüketmek için idealdir, tiramisu yapmak için de kullanılabilir...
Artık yeni formatlar ve yeni tatlar:
• Çikolatalı tekli Melindros blisteri.
• Aile boyu çikolatalı Melindros torbası (5 porsiyon) aile kahvaltıları ve atıştırmalıkları, doğum günü partileri için düşünülmüştür...
• Peynir, yoğurt, muz, kahve, tiramisu, limon... Melindroslar.
• Ve daha fazlası!