İspanya, Guijuelo-Salamanca
... içerik. Yapay E’ler yok. Ağırlık: 0,280 Kg Dağıtım ve taşıma koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda ise 5ºC'nin altında saklanmalıdır. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein Ağırlık: 0,280 Kg...
İspanya, Guardamar Del Segura
...Deniz tuzu ve narenciye kabukları karışımı ile hazırlanmış baharat Malzemeler: Deniz tuzu (90%), narenciye kabuğu karışımı (10%): (portakal ve limon). Tavsiyeler: Etleri, sebzeleri, deniz ürünlerini ve ızgara, tavada veya fırında pişirilmiş balıkları tatlandırmak için mükemmel. 100 g için besin bilgisi: Enerji değeri: 16 Kj/4 Kcal. Yağlar: 0 g, bunların doymuş olanları: 0 g. Karbonhidratlar: 0,5 g, bunların şekerleri: 0,5 g. Proteinler: 0 g. Tuz: 84,9 g. %100 geri dönüştürülebilir karton silindirik tuzluk 100 g.
İspanya, Cornella De Llobregat
...NaREDUKTEAN® serisi, iki tür düşük sodyum tuzundan oluşmaktadır: > Doğal olarak birlikte kristalleşmiş NaCl ve KCl içeren Temiz Etiket düşük sodyum tuzu. > Çok etkili bir acılık maskeleme özelliğine sahip %0 Sodyum Tuz İkamesi karışımı. Lezzet ve doku açısından mükemmel sonuçlar. Et, Fırıncılık, Hazır Yemekler, Soslar, Süt Ürünleri, Atıştırmalıklar, Balık Ürünleri, Çorbalar kategorilerinde. Rekabetçi fiyatlar. MOQ: 300KG...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Kıyma veya parçalanmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bir üründür. Brisa İber Domuzları Brisa İber domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İber ürünleri ortaya çıkarmaktadır. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örneklerin kökeni, ünlü...
İspanya, Bilbao
... patatesi karışımı. - Horeca sektörü için: oteller, barlar, restoranlar... - Mor ve turuncu And tatlı patatesi karışımı, 5.000 yılı aşkın bir geçmişe sahip geleneksel And tarımı. Eklenmiş tuz içermeyen ayçiçeği yağı ile.
İspanya, Peligros
...Şarküteri ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan katkı maddeleri ve yardımcı ürünlerin karışımı, kurutulmuş (30 günden daha kısa olgunlaşma süresine sahip olanlar dahil) veya ısı ile işlenmiş et ürünleri için. Tuz ve baharatlar ekleyen tariflerde tamamlayıcı olarak kullanılır. Diğer durumlarda, katkı maddelerinin toplamının üretilen sucuk için izin verilen yasal maksimumları aşmadığından emin olunmalıdır. Format: 6kg kutu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play