İspanya, Santoña (cantabria)
...Cantabria'nın lezzetli hamsi filetosu zeytinyağında. Geleneksel yöntemle hazırlanmış, olgun, temiz ve tuz oranı ideal. Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir. Yarı konservedir, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, üzerini yağ ile kapatın ve 5 gün içinde tüketin. Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılması önerilir. Ürünlerimize sevgi ve saygıyla yaklaşmaktayız, bunu masanızda hissedeceksiniz. İçindekiler: Hamsi filetosu, zeytinyağı ve tuz Net ağırlık: 50 gr Ağırlık: 28 gr SKU: RR-50...
İspanya, Boiro (a Coruña)
Jealsa, 1958 yılında Boiro (A Coruña - İspanya) merkezli olarak kurulan bir aile şirketidir ve Balık ve Deniz Ürünleri Konserve üretimi ve ticareti ile uğraşmaktadır. 60 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Galisyalı konserveci birçok başarıya imza atmıştır. Yenilikçilik, sürdürülebilirlik ve şirketin çeşitlendirilmesine yönelik yatırımlar, Jealsa'nın büyümesinin temel taşlarını oluşturmaktadır. Gün...
İspanya, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu, balık konservelerinin gerçekten el yapımı olarak üretilmesi konusunda sektöründe öncü ve liderdir. Tam olarak, orijinal ve geleneksel süreçlere saygı gösterdiği ve bunları koruduğu için... Gerçek bir zanaat geleneği, bu aile şirketinin felsefesini özetlemektedir.
... - Yağda Konserve Domuz Eti, Sucuk ve Av Etleri - El Yapımı Peynirler - Çikolata ve Meyve Reçelleri - Saf Bal - Arı Poleni - Ekolojik Bitkiler ve Baharatlar El yapımı ürünlerimizin en iyi tadını çıkarın ve cildinize iyi gelecek kozmetiklerle kendinizi şımartın.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play