İtalya, Nave
...Bu yağ, Frantoio, Moraiolo ve Leccino çeşitlerine sahip 20 hektarlık zeytinliklerde seçilen zeytinlerle üretilmektedir. Zeytinler organiktir, kasım ayında elle toplanarak hasat edilir ve hemen soğuk mekanik işlemle filtre edilerek işlenir. Yağ, şişeleme anına kadar paslanmaz çelik kaplarda saklanır. Mülkün bulunduğu bölge Chianti Rufina'dır ve burada yoğun ve aromatik bir yağ üretilmektedir. Bu...
İtalya, Catania
... şekilde işleyen bir yağ fabrikasında sıkım gerçekleştirilir. Ayrıca, öğütme sırasında oksidasyon olaylarını önlemek için vakum altında bir kırıcıya sahiptir. Elde edilen yağ hemen filtrelenir ve organoleptik ve besin kalitesini korumak için azot altında çelik kaplarda saklanır. Yağ, yalnızca şişelendiği zaman depolama kaplarından çıkacaktır.
İtalya, Calatafimi Segesta
... zeytinlikten elle toplanan seçilmiş zeytinlerden elde edilmektedir. Aynı gün içinde işlenir ve zeytinler, olgunlaşmadan önce, yeşilin mor üzerine baskın olduğu dönemde seçilir. Daha sonra, tüm özelliklerini korumak için oksijensiz ve kontrollü sıcaklıkta çelik kaplarda depolanır ve nihai tüketiciye ulaşana kadar değişmeden bırakılır. Ürünlerimizi evinizin konforunda çevrimiçi mağazamızdan satın alın!
İtalya, Marsala
...ardından yaprakları temizlenir ve günlük olarak değirmene, 24 saat içinde işlenmek üzere transfer edilir. Yağ soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir ve hemen paslanmaz çelik kaplara aktarılır; bu da bölgemizin mirasını korumak için mükemmel bir saklama sağlar.
İtalya, Gubbio
... korumak için tamamen elle toplanır. Zeytinlerin Saklanması: Zeytinler, havalandırmayı kolaylaştırmak ve küf oluşumunu önlemek için delikli plastik kaplarda saklanır. Zeytinler, toplandıktan sonra 12/24 saat içinde işlenir, böylece ürünün yüksek kalitesi sağlanır. Ekstraksiyon: Yağ, modern makinelerle sürekli bir süreçle (öğütme, karıştırma ve ekstraksiyon arasında kesinti olmadan) 27 °C sıcaklıkta...
İtalya, Torremaggiore
... gibi uygulamalar yapılmaktadır. Ayrıca, diskli bir sonlandırma sistemi, zeytinlerin değirmende bekleme sürelerini azaltarak ürünün oksidasyona maruz kalma süresini kısaltmaktadır. Zeytinlerin toplanması ile işlenmesi arasındaki süre çok kısadır; zeytinler doğru olgunlukta, iyi havalandırılmış kaplarda, seçilmiş çiftçilerin arazilerinden toplanmaktadır. Toplama yöntemi, yalnızca ağaçtan yaprak dökme veya mekanik araçların yardımıyla gerçekleştirilmektedir. Son olarak, yağın saklanması...
İtalya, Campobello Di Mazara
... düşük asiditeye sahip bir ürün elde edilmesini sağlamaktadır. Elde edilen zeytinyağı, oksijen yokluğunda paslanmaz çelik silolarda doğal bir tortulama sürecinden sonra, sevkiyattan hemen önce ambalajlanmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play